.Den Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nova silene vypadajici hra od tvurce Katamari Damacy pro PlayStation Network... Vyjde udajne ve ctvrtek 19. 02. 2009. Preview: http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3171839 Cesky psane "vysvetleni konceptu": (hrej.cz) Keita Takahashi je zvláštní chlapík s príma nápady. Dokázal ohromit svět svou prvotinou Katamari Damacy a hodlá to zopakovat i se svým druhým projektem Noby Noby Boy, který vyjde na PlayStation Network už tento týden, konkrétně ve čtvrtek. Možná až tehdy se dozvíme o čem vlastně tenhle kousek bude, protože se to moc nepovedlo ani samotnému vývojáři, který se o to včera pokoušel. "Chápu, že jsem ještě nebyl schopen nikomu říci, o čem vlastně Noby Noby Boy je. Zjednodušeně - hráči budou mít pod kontrolou natahovacího človíčka, hlavní postavu hry. Toho budete muset všemožně natahovat a ona délka se bude nahrávat do celkové databáze všech hráčů. Z té bude vycházet druhá postava - holčička. Ta se bude nacházet na Zemi a její velikost se bude odvíjet od kombinované délky všech človíčků aktivních hráčů. Tím, jak se všichni človíčkové budou prodlužovat se bude zvětšovat i holčička. A pokud se zvětší tak, že přeroste sluneční soustavu, tak se odemknou nové úrovně pro naprosto všechny hráče na světě, takže úplně všichni hráči budou vlastně spolupracovat, aby se dostávali dál a dál." Takahashi chápe, že se jedná o velmi složitý a na první pohled lehce zmatený koncept, ovšem je to přesně to, co s Noby Noby Boyem zamýšlel. "Chtěl jsem udělat hru, kterou není lehké popsat slovy. Chci, aby si hráči říkali 'Nevím proč, ale baví mě to hrát.' Už brzy si to budete moci vyzkoušet na vlastní kůži." Pravda, už za dva dny, exkluzivně pro PlayStation Network. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 No možná zkusím. Ale zatím mi to přijde jenom jako předražená verze klasickýho hada. Uvidíme. EDIT po čase: Zkoušel jste někdo tuhle hru? http://cz-gameblogger.blogspot.com/2009/02/noby-noby-boy-recenze.html Podařilo se někomu sakra pochopit co tou hrou chtěl básník říct? Vždyď i na toho obyčejnýho hada, ze kterýho jsem to původně podzříval se to nechytá :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 já tuhle hru mám a zatím jsem nepochopil, o co v ní jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.