Kamikaze211 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ahoj, rozhodl jsem se že, začnu půjčovat všechny své tři konzole za mírný poplatek. Ale vzhledem k tomu, že jsem z Moravy tak jen lidem z Moravskoslezského kraje. Takže tady jsou ceny a bude se muset platit záloha min. 4000 kč z důvodu odcizení. Možná sleva při půjčení na týden a více. Nintendo WII kompletní příslušenství vlastní výběr her 1 ovladač: 250 Kč/den Sony Playstation 2: 2 ovladače 8MB karta na save výběr her: 100Kč/den Xbox 360: 1. Ovladač, pam. karta 256 mb, popř HDD 60GB, výběr her, gold účet 250 Kč/den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 treba ja bych si pujcil rad xbox ale zalohu 4000 to fakticy nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 poloprase: pokud mi s tím nic neuděláš tak by jsme se mohli dohodnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Je to dobrý nápad,jenom ta cena se mi nelíbí........................... Zkus dát nějakou slevu pro začátek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 prvních pět dostane WII i Xbox za 150 na den ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Osobně si nemyslím, že je to dobrý nápad (už vidím to řešení drobných poškození), ale to už je jen věc autora. Prosím o psaní příspěvku jen v případě zájmu o nabízené půjčení konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.