jakubgaluszka Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 hele mam se bat kdyz mi 2x seknul xbox hral jsem skate sapdl jsem a kdyz se zacal nacitat hallofmeat(ta karticka)tak jsem se portnul an jiny misto a seklo se to...mam se nejak bat nebo se to proste nekdy stane jako napr u ps2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Někdy se to stane i u PC, PS3, aj... Jestli se ti to stalo poprvé a jen u jedný hry tak bych se moc nebál že naskočí RRoD nebo podobná chyba. Ale jestli by ti to dělalo u vícero her tak bych začal mít bobky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 pokud ti to bude delat casteji tak ti naskoci RRod na 90% zatim se to tak přesně stalo mym třem kamošů nejdřív sem tam seknuti pak se to sekalo třeba u jedne hry ze nesla ani spusti (ihnde po sputeni zamrzla a navic to byla originalka vypalene nezamrzaly) a netrvalo ani dva tydny a naskocilo RRoD a takhle stejny postup byl u tech vsech jinak vsichni meli ten nejstarsi verze xboxu bez HDMI a ty nejvic poruchove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 hele mam se bat kdyz mi 2x seknul xbox hral jsem skate sapdl jsem a kdyz se zacal nacitat hallofmeat(ta karticka)tak jsem se portnul an jiny misto a seklo se to...mam se nejak bat nebo se to proste nekdy stane jako napr u ps2? Neboj se a hraj dal, mas Arcade, asi v zaruce, takze neni co resit. Poku ho nemas v zaruce, tak RRoD u verzi s HDMI jde dobre spravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 pokud ma RROD chybu 0102 tak nemuzes tvrdit ze to jde dobre spravit jak nonHDMI tak HDMI Xko. protoze nikdo nevi kde je ten studak u tohoto erroru, a nejaky nahrivani horkovzduskou tomu nepomuze na trvalo, a videl sem uz par Xboxu jak je lidi odpalili prave horkym vzduchem. Ono to sice pomuze kdyz se to dobre udela ale ne na porad, po case se zase studak udela na tom samem miste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 pokud ma RROD chybu 0102 tak nemuzes tvrdit ze to jde dobre spravit jak nonHDMI tak HDMI Xko. protoze nikdo nevi kde je ten studak u tohoto erroru, a nejaky nahrivani horkovzduskou tomu nepomuze na trvalo, a videl sem uz par Xboxu jak je lidi odpalili prave horkym vzduchem. Ono to sice pomuze kdyz se to dobre udela ale ne na porad, po case se zase studak udela na tom samem miste.RRoD spravuji a zatim vsechny verze s HDMI co jsem pravoval sly, samozrejme to ze to jde spravit neni na 100% to tady kazdy vi, tak me nechytej za slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 izamile a snoopy nechcete si zalozit svuj vlastni topic na vymenu nazoru koukam ze to je uz druhy kde jste sse do sebe pustili:) jinka hrej dal stejne ti nic nezbyva:) nevim jestli by ti pomohl ale co takhle si pripkopit vetraky navic ale tim bych rekl ze to jenom prodloužiš tu dobu než to padne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Neni potreba v tomto threadu uz se dal vyjadrovat nebudu :). Svoji vec jsem rekl, at si to kazdy prebere, jak chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts