Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Android G1 nebo Nokia Tube?

white

Recommended Posts

• 3 weeks later...

myslim že nokia už má přeci jen víc zkušeností s operačním systémem symbian-android je novinka a určitě bude mít mouchy. Co se týče hardwaru si myslim že nokia taky vede i když htc jsou taky dost dobrý stroje...

Ale jestli chceš telefon od t-mob..tak asi jen G1, páč nokii zatim nemaj a co vim tak ji bohužel v nejbližší době ani neplánujou.

Já bych šel do nokie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako novej majitel Androida ti doporučuju androida. Symbian na něj rozhodně nemá. A že má mouchy? Většina se vychytala oficiální cestou, ostatní neoficiální cestou.

http://www.mediafire.com/?sharekey=9eb91d1c5e2cd542ab1eab3e9fa335ca693170017520cd0b

tady je na to obrovské množství placených aplikací zdarma protože google nemá na marketu žádnou ochranu :).

Nejvíc mě dostala jeho provázanost s internetem. Jestli máš internetový připojení do mobilu tak neváhej a jdi do G1. Android má budoucnost jakožto Open Source, Symbian je furt někde ve středu a nehne se z místa :).

Odkaz ke komentáři

Jako novej majitel Androida ti doporučuju androida. Symbian na něj rozhodně nemá. A že má mouchy? Většina se vychytala oficiální cestou, ostatní neoficiální cestou.

http://www.mediafire.com/?sharekey=9eb91d1c5e2cd542ab1eab3e9fa335ca693170017520cd0b

tady je na to obrovské množství placených aplikací zdarma protože google nemá na marketu žádnou ochranu :).

Nejvíc mě dostala jeho provázanost s internetem. Jestli máš internetový připojení do mobilu tak neváhej a jdi do G1. Android má budoucnost jakožto Open Source, Symbian je furt někde ve středu a nehne se z místa :).

jo asi tak...jako zase jakozto majitel samejch mobilu se Symbianem muzu rict ze od 7650 az po N95 se toho fakt moc nezmenilo...je to vlastne porad to samy(menu podobny aplikace a vlastne stejny hry jenom upraveny pro funkcnost pro ruzny verze Symbianu)

Odkaz ke komentáři

taky jsem o nich uvažoval, nejdříve o Nokii (se Symbianem mám dobré zkušenosti + 3,5mm jack), ale konstrukčně se jim moc nepovedla (je moc plastová, jak z tržnice)

tak jsem začal uvažovat o G1, ikdyž Magic taky nevypadá špatně

nakonec jsem se ale rozhodl, že počkám na Palm Pre :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Ja mam Nokiu 5800 a sem s ni spokojenej.Vydrzi ti celej den pri zapnutejch pisnickach(odskouseno!) a na hry to vydrzi 5hodin(dotykac holt vic zere baterky). Jinak ma dobrej hardware a novy SW si muzes stahnout sou v nem naky vylepseni.Muzes na displej klikat rukou nebo stylusem nebo trastkem nebo klidne kolickem na pradlo :) Proste stylus se hodi.Ale stve me ze tam nejsou takovy hry jako na iPhonu a to je asi jediny -.

EDIT: muj prvni mobil byl nokia a rikal sem si ze je to dobrej mobil.Potom prisel Sonny Ericsson a nokia zacla delat shitky.Ted kdyz uz Snici nemaj co nabidnout nokia vytasila s Tubem a konecne udelala dalsi poradnej mobil.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu