white Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zdravim Rozhoduji se mezi HTC T-Mobile Android Google G1 a Nokia 5800 Xpress Music. Je mi už teď jasné že jsou tu odpůrci značky Nokia tak vy sem nepišete nic. Chci znát váš názor ve vybavenosti, praktičtnosti a celkového pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 http://www.avforums.com/forums/mobile-phones-pdas/928674-t-mob-g1-vs-nokia-5800-a.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 No z toho jsem moc nevyčet než názory, líbí se mi Android nadchnul mě, ale Nokia je Nokia a především G1 nemá 3,5 jack... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 A co taklhe N97? Podle mě je lepší než Tube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 A co taklhe N97? Podle mě je lepší než Tube Hehe jenže plánovaných 17,000Kč je až moc na mobil ne? A k tomu kdy až vyjde... Někdy v květnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 nevim no android je podle me lepsi.ma ho kamos a umi to fakt hafo veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 myslim že nokia už má přeci jen víc zkušeností s operačním systémem symbian-android je novinka a určitě bude mít mouchy. Co se týče hardwaru si myslim že nokia taky vede i když htc jsou taky dost dobrý stroje... Ale jestli chceš telefon od t-mob..tak asi jen G1, páč nokii zatim nemaj a co vim tak ji bohužel v nejbližší době ani neplánujou. Já bych šel do nokie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Jako novej majitel Androida ti doporučuju androida. Symbian na něj rozhodně nemá. A že má mouchy? Většina se vychytala oficiální cestou, ostatní neoficiální cestou. http://www.mediafire.com/?sharekey=9eb91d1c5e2cd542ab1eab3e9fa335ca693170017520cd0b tady je na to obrovské množství placených aplikací zdarma protože google nemá na marketu žádnou ochranu :). Nejvíc mě dostala jeho provázanost s internetem. Jestli máš internetový připojení do mobilu tak neváhej a jdi do G1. Android má budoucnost jakožto Open Source, Symbian je furt někde ve středu a nehne se z místa :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Jako novej majitel Androida ti doporučuju androida. Symbian na něj rozhodně nemá. A že má mouchy? Většina se vychytala oficiální cestou, ostatní neoficiální cestou. http://www.mediafire.com/?sharekey=9eb91d1c5e2cd542ab1eab3e9fa335ca693170017520cd0b tady je na to obrovské množství placených aplikací zdarma protože google nemá na marketu žádnou ochranu :). Nejvíc mě dostala jeho provázanost s internetem. Jestli máš internetový připojení do mobilu tak neváhej a jdi do G1. Android má budoucnost jakožto Open Source, Symbian je furt někde ve středu a nehne se z místa :). jo asi tak...jako zase jakozto majitel samejch mobilu se Symbianem muzu rict ze od 7650 az po N95 se toho fakt moc nezmenilo...je to vlastne porad to samy(menu podobny aplikace a vlastne stejny hry jenom upraveny pro funkcnost pro ruzny verze Symbianu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Symbian uz pujde jen dolu ..... Ukončili jejich projekt nové verze nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 taky jsem o nich uvažoval, nejdříve o Nokii (se Symbianem mám dobré zkušenosti + 3,5mm jack), ale konstrukčně se jim moc nepovedla (je moc plastová, jak z tržnice) tak jsem začal uvažovat o G1, ikdyž Magic taky nevypadá špatně nakonec jsem se ale rozhodl, že počkám na Palm Pre :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 G2 je podle mě hezčí designově, ale nemá klávesnici /jeden z důvodů koupě G1./ ale rozhodně je zajímavej a někde sem četl že cena bude 6 000kč což je ještě zajímavější (jestli se pletu opravte mě :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 hele rek bych takhle : android proste pda s dost peknym operacnim systemem ... a nokia tube : nadhernej mobil s javou fx a dost peknym operacnim systemem a displayem ja bych sel do tube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Ja mam Nokiu 5800 a sem s ni spokojenej.Vydrzi ti celej den pri zapnutejch pisnickach(odskouseno!) a na hry to vydrzi 5hodin(dotykac holt vic zere baterky). Jinak ma dobrej hardware a novy SW si muzes stahnout sou v nem naky vylepseni.Muzes na displej klikat rukou nebo stylusem nebo trastkem nebo klidne kolickem na pradlo :) Proste stylus se hodi.Ale stve me ze tam nejsou takovy hry jako na iPhonu a to je asi jediny -. EDIT: muj prvni mobil byl nokia a rikal sem si ze je to dobrej mobil.Potom prisel Sonny Ericsson a nokia zacla delat shitky.Ted kdyz uz Snici nemaj co nabidnout nokia vytasila s Tubem a konecne udelala dalsi poradnej mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.