m00E Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Bratovej čaji som raz požičal a oľutoval som :D 1 hra pozadie ružové no čo už ženy xD a hrala loco roco 2 a crashe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 jn holky baví lecos nektere treba dexter nebo loco roco jine zase fifa a jine treba GOW vzdicky je lepsi zeptat se co chce a mit tyto hry v psp uz pripravene xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 jn holky baví lecos nektere treba dexter nebo loco roco jine zase fifa a jine treba GOW vzdicky je lepsi zeptat se co chce a mit tyto hry v psp uz pripravene xD Hmmm a ochranu v kapse.Podle mně je jasné,že každou holku bude bavit něco jiného.To je jakoby si v topicu jaké máte psp napsal,že někteří mají fatko radši a někteří slim.Když já holkám půjčím psp,tak hrajou loco roco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Ve třídě koukaj holky spíš na filmy nebo seriáli, ale když chtěj hrát zak zkusej všechny hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Já to osobně holkám ve škole nepotřebuju,ale máme ve třídě kluky co to půjčují aby sbalily holky xD A to věčinou hrajou loco roco nebo flat out. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 u nás hrajou tekkena a burnouty jinak jim vic pucuju NDS tam maji maria a toho hraji nejvic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmeeeer12 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Znam hodne holek co maji , nebo meli psp , jinak hrajou GTA a TEKKENA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abde_MC Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 U nas ratchert and clank ci jak a jeste TEKKEN:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tvl sestrenka se vod nej nemohla vod trhnout:D kdyz jsem ji ho pucil.hrala hodne tekkena a gta vcs:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 U mě ve třídě 1 holka hraje Ape Academy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 najviac ma dnes dostalo ked som na polhodinu pozical kamaratke psp a hral L.A.remix a nasiel som ju ak mi mazala vsecky filmy pre dospelych co som tam mal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baziii Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Moje slečna když najde PSP, tak hraje nejraději N+ a to většinou až do vybití akumulátoru... Nechápu to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 mozna je tohle tema blbost ale zajimalo by me co maj holky na psp za tapetu a co prave hrajou ja vym divna otazka ale vas to nezajima a proto zakladam tohle tema tak prosim dejte obrazek tapety a nazev hry kterou prave farate PSP Nevibruje, na co by jim to bylo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 to kamoska porad hraje auta.... jak rika.. ve skole je nuda tak porad jezdim dokola...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ja teda neznam holku ktera by mela/hrala psp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jedna kamoska na tom tavila tekkena docela kvalitne a druha GTA....obe jsou sice od kompu, ale pekny jsou taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Straza Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 U nás taky nikdo a holky tvrdej že je to pí....... ale tak to si myslel že na to jenom paříš na to se dá dělat věci....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 U nás taky nikdo a holky tvrdej že je to pí....... ale tak to si myslel že na to jenom paříš na to se dá dělat věci....:D Přesně jak u nás :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Já sem koupil PSPčko mojí holce:D. I když předtím řekla, že je to nesmysl. Zatímco to moje teďka leží v šuplíku ona na tom svým paří o stošest. Dohrála nejmíň 30 her xD. Nejvíc ji bavilo GoW, Loco Roco a Starwars FU. Jedna slečna od ní ze třídy ho má taky, takže hrajou Tekkena po wifině. No a tedka si hraje víc s PSP než se mnou:D, takže lituju, že sem ji ho koupil. btw. Momentálně jsem na Novým Zélandu, kde má PSP hrozně moc holek. Řekl bych možná i víc než kluků. Potkal sem tu holku co dokonce flashuje. A holky s PSPčkama jsou sexy:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWIGGY RAMIREZ Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Já sem koupil PSPčko mojí holce:D. I když předtím řekla, že je to nesmysl. Zatímco to moje teďka leží v šuplíku ona na tom svým paří o stošest. Dohrála nejmíň 30 her xD. Nejvíc ji bavilo GoW, Loco Roco a Starwars FU. Jedna slečna od ní ze třídy ho má taky, takže hrajou Tekkena po wifině. No a tedka si hraje víc s PSP než se mnou:D, takže lituju, že sem ji ho koupil.btw. Momentálně jsem na Novým Zélandu, kde má PSP hrozně moc holek. Řekl bych možná i víc než kluků. Potkal sem tu holku co dokonce flashuje. A holky s PSPčkama jsou sexy:D. no tvl tak to je luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weidro9 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Já mám ve ěkole jen jednu spolužačku a ta nepaří nic jinýho než the sims kolikátku to nevim ale má taky fialový schéma.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ta moje hraje nfs shift.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Kamosky jedině tekken DR :) nebo loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Moje přítelkyně nejvíc Worms open warfare,sims,gta :-) jinak když jí pujčím tak je schéma růžový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@RKU- Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 kámoška smaží DAXTER :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.