miso_o Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 moja slecna dostala PSP minuly rok pod stromcek odomna a teraz na nom frci L.A. Midnight remix a hrame to cez wifi ;) alebo teraz ju chytila hra Motorstorm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulo Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 tak ta moje rada luxor,flow ale taky gow a kdyz je vytocena tak ji pustim tekkena at se vymlati pak vyberu svou dan :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Kupoval sem mladý psp k vánocum ( btw psp už je na sračky :D) tak vim že hrála loco roco 1,2 pak NFS a GTAčka, a měla tam ružovou tapetu, takže asi tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 No to ve škole se na mě nalepěj kluci, kteří si chtěj zahrát:D holky to neláká:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 kluky to máš dobrý horší by byl holkokluk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 To víš já holky nebalim na PSP, ale na něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renegade1468623739 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Ej Rhapsomanijak s tebou totálně souhlasím .. v okolí je nehorázná nuda, není co dělat, já vytáhnu psp a všeci ze mě hned dělajou závisláka :D, už mě to sere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 To víš já holky nebalim na PSP, ale na něco jiného... asi na Gule :D:D BTW: Kamoska pari tekkena Warriors Orochi bo jak se to menuje tekkena flow n+ (ja to taky hraju ale nekdy mam nutkani hodit psp do WCka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renegade1468623739 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Hej no,když už je zmínka o FlOw tk nevíš proč mi to nejde ?? .. to spustím a najednou pořád černá obrazovka :(( .. a pak to musím dlouze podržet off :(( .. nevíš čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 segra hraje harryho pottera dycky ni dam psp a ona me pusti na komp xD a od bratranca baba farala tekkena a mortal kombat pry jak byla mala mela ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyl12 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 To moje draha polovicka smazi nejvice mega hru BOMBRMENA dokoaze u toho sedet i 5 hodin v kuse je to mega se divat jak to vali :) ale aspon jse nenudime kdyz nekame cestujeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temari66 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 jako sory ale ja sem holka a hraju NFS,jak and daxter,full auto 2,world tour soccer,risge racers 2 a nekdy loco roco a na tapete mam vsechno neonově :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 ja neznam zadnou holku co ma psp nektere ani nevy co to je treba učitelka z matiky když jsem hral v hodine my řeka at vypnu ten velky mobil ale když to nektere bavy sestrenici bavy tekken nebo loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Podle me by holky nemeli dostat PSP vubec do ruky! (aspon z nasi tridy) Jeli sme na lyzak; ja a dalsi dva spoluzaci sme brali PSP (takže dohromady 3 8):cheesygrin:). Dva mesice dopredu sem se tesil jak budeme pařit o 106 GTA:VCS Multiplayera... co myslite, ze se stalo? Za celej tejden sme hrali jenom 2 hodiny... zbytek volna na tech PSPckach proparili holky... hrali tam nejakyho Tekkana porad, to me ale nastvali :coolgun: ...! A co me nastvalo este vic jak blby mam spoluzaky... kdyz se jich holky zeptaji jestli jim to puci, tak oni proste nedokazou rict NE! :bash: (do urcite miry bych to jeste chapal, nejsem blbej, ale tohle bylo fakt moc). No to sem se trochu zakecal :wohow: ... Z nasi tridy holky radi hrajou Tekkena, ale jeste radsi mi hrajou na nervy! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 mozna je tohle tema blbost ale zajimalo by me co maj holky na psp za tapetu a co prave hrajou ja vym divna otazka ale vas to nezajima a proto zakladam tohle tema tak prosim dejte obrazek tapety a nazev hry kterou prave farate Řekl bych ,že holky dnešní dobou by mohly mít např,AVATAR, nebo nějakou spěvačku. např Lady Gaga.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argurios Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Podle me by holky nemeli dostat PSP vubec do ruky! (aspon z nasi tridy) Jeli sme na lyzak; ja a dalsi dva spoluzaci sme brali PSP (takže dohromady 3 8):cheesygrin:). Dva mesice dopredu sem se tesil jak budeme pařit o 106 GTA:VCS Multiplayera... co myslite, ze se stalo? Za celej tejden sme hrali jenom 2 hodiny... zbytek volna na tech PSPckach proparili holky... hrali tam nejakyho Tekkana porad, to me ale nastvali :coolgun: ...! A co me nastvalo este vic jak blby mam spoluzaky... kdyz se jich holky zeptaji jestli jim to puci, tak oni proste nedokazou rict NE! :bash: (do urcite miry bych to jeste chapal, nejsem blbej, ale tohle bylo fakt moc). No to sem se trochu zakecal :wohow: ...Z nasi tridy holky radi hrajou Tekkena, ale jeste radsi mi hrajou na nervy! :psp: VY dete na lyzak a jediny naco se tesis je jak budes hrat tekkena ? :roll: Na lyzaku se daji delat i jiny veci :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 VY dete na lyzak a jediny naco se tesis je jak budes hrat tekkena ? :roll: Na lyzaku se daji delat i jiny veci :wohow: Jasny když sme nelyžovali a když holky nevařili motor u PSP, tak sme hráli flašku... mě docela vadilo jak nám furt lezli na pokoj! Neřeknu když přijdou ve 3 ráno a sme domluvení, ale po těžkým dnu si chcu třeba odpočinout, ale to už přešlapujou před dveřma a sou celý žhavý pařit na Tekkena a říct si nedají... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celtic.cz Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 No, chlapci jsem holka a Loco Roco me teda nebere... Dve kamoskypari NFS a Tekkena 6 .. Ja NFS: Rivals.A tapeta? Osobne mam Visty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wii.master-er Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 holky nejvíc the sims :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.