Kenny Suprianni Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Když nakopíruju wave flasher do PSP,tak se to spustí(takovej ten zvuk a PSP) a pak chvíli černá obrazovka a vypne se to...už sem zkoušel 2 různé a nic....přitom to kopíruju do GAME150....to už fakt nexápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 ine Homebrew ti ide? mne sa vcera "bilo" homebrew s zo zapnutymi prx pluginmi a ked boli zapnute HB neslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 me taky nefunguje a vypnout pluginy v recovery jsem zkousel... ten wawe efekt jde ale nakopirovat do flash 0 rucne, musis tu vlnku prejmenovat na "system_plugin_bg.rco" a ten pak v recovery menu v advanced pomoci enable flash 0 nakopirovat do flash0:/ vsh / resource / puvodni wawe efekt si pro jistotu vyzalohuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Když nakopíruju wave flasher do PSP,tak se to spustí(takovej ten zvuk a PSP) a pak chvíli černá obrazovka a vypne se to...už sem zkoušel 2 různé a nic....přitom to kopíruju do GAME150....to už fakt nexápu... Ja s tim mel taky problemy... ted už mi to jde, je důležitý mít spravne nastavenej kernel(na 1.5) a apk by to melo jit.. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 zkousel sem vsechno, vypnout pluginy v recovery, zapnout 1.50 kernel,ale proste to na 3.10 A´nefunguje a musis se to delat rucne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Už jsem přišel na ten probém....v tý složce,kde se dávají ty vlny jich tam bylo moc... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 tyjo fakt ze jo, takovyhle reseni bych necekal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny Suprianni
Když nakopíruju wave flasher do PSP,tak se to spustí(takovej ten zvuk a PSP) a pak chvíli černá obrazovka a vypne se to...už sem zkoušel 2 různé a nic....přitom to kopíruju do GAME150....to už fakt nexápu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts