cejdap Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Tahle hra se mi zatím hodně líbí :wink: snad vyjde i mimo než jap :roll: http://www.playfrance.com/psp-Portable-Island/news/32,4,4262-Images-Portable-Island-vacances-sur-PSP.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 nadherna grafika :D len by som rad vedel co sa tam bude robit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Aaaa to vypada hezky! O cem to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 podle mě o tom jak si co nejvíc užívat dovolenou :) (třeba to nakonec bude jako far cry :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Ta grafika je husá a podle mě to bude jako GTA ale nebude tam krev prostě idilická dovolená...A bude to asi dobrý.Si tak chodit po pláži při západu slunce, fotit různý věci, večer si zajít do baru zbalit nějakou mařku a potom s ní jít na hotelový pokoj a ...................... :twisted: !A za 3roky mít dva fagany! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 hodně v klidu doufám že bude neomezenej pohyb po ostrově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 jj větší než GTA bude to mazec ´hra ale trochu mám strach jestly to vůbec přijde do Evropy...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 podle mě o tom jak si co nejvíc užívat dovolenou :) (třeba to nakonec bude jako far cry :D) přesně, hned jak jsem to viděl si říkám to vypadá jako Far Cry- uvidíme co to bude!(simulace života na pláži :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Duben 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 jj větší než GTA bude to mazec ´hra ale trochu mám strach jestly to vůbec přijde do Evropy...:-( jj dufam ze to prijde do evropy nebo aspon do usa pac hrat to v jap by asi neslo :wink: jinak grafika fakt super a videl jsem i video na gamespot.com fakt to vypada dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 jj větší než GTA bude to mazec ´hra ale trochu mám strach jestly to vůbec přijde do Evropy...:-( jj dufam ze to prijde do evropy nebo aspon do usa pac hrat to v jap by asi neslo :wink: jinak grafika fakt super a videl jsem i video na gamespot.com fakt to vypada dobre :) Nemohl bys hodit odkaz na video?Nemůžu se tam nějak vyznat a najít to... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 jj větší než GTA bude to mazec ´hra ale trochu mám strach jestly to vůbec přijde do Evropy...:-( jj dufam ze to prijde do evropy nebo aspon do usa pac hrat to v jap by asi neslo :wink: jinak grafika fakt super a videl jsem i video na gamespot.com fakt to vypada dobre :) Nemohl bys hodit odkaz na video?Nemůžu se tam nějak vyznat a najít to... :wink: http://www.gamespot.com/psp/action/portableresort/media.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 masakr ale moc tam toho neni ukázáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2006 Přesně moc jsem se toho nedozvěděl ale zkoro každá postava měla foták takže tam budeš muset asi fotit různý cěci a tak...No uvidíme.Každopádně to bude asi good! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 Tak s touhle hrou to asi vypada blede...Topic je starej doost dlouho ale zatim zadny info doufam ze to vyjde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 sakra ... nevesejme hlavu !!!! mozna nebylo o tom ani vidu ani slechu kvuli vyvoji ... kdovi pockame si:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 Tak s touhle hrou to asi vypada blede...Topic je starej doost dlouho ale zatim zadny info doufam ze to vyjde :cry: PORTABLE ISLAND Jazyk: JAPAN =( http://www.mininova.org/search/?search=portable+island Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 PORTABLE ISLAND Jazyk: JAPAN =( http://www.mininova.org/search/?search=portable+island sakraaaa japan :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 zkoušeli ste to někdo stojí to za stáhnutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 ¨Kdyby me fakcili torrenty tak uz bych to stahoval i kdyz je to v JAP... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 Ocem to vlastne je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 Ocem to vlastne je??Storskotal si na ostrove a mozes sa tam opalovat fotit kraby atd. Pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 http://www.projectpsp.com/forum/showthread.php?t=7386 ale porad japan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 Stahuju torrent a valí 50kb/s http://www.mininova.org/tor/378133 doporučuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 To rekni mimu PC ze torenty sou lepsi. On je proste ignoruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 požíváš BitComet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.