Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tomb Raider: Underworld


johnDOU

Recommended Posts

Dostalsem se k prvnímu setkání se sochou Shevy. Mylím hned start, jak napravo podlezete zabradlí a tam je ta tyč co jde zvednout.

Bohužel sem si nevšiml, že tyč tam mám hned zasadit na sloup, tak sem se ji snažil vzít sebou dál. První to vipadalo nemožné, ale nakonec se mě to povedlo. Při skoku pomocí lana na druhou stranu se sloupy mě tyč spadla dolů jak sou ty tři sochy v kruhu.

Pak sem jak blbec snad hodinu i víc hledal comám vůbec dělat, až sem se musel podívat na net.

No a.

Co mám teď udělat, abych měl tutyč zase navrchu zpátky a mohl ju zasunůt, když je důle kde se nedostanu beu ní?

Zatím sem hru vyhodil z mechaniky, protože uplně od znova to hrát nemám zájem. Všeckosem se nažilsbírat jak blbec ať mě nic neunikne a stane se toto.

No snad mě nekdo poradí. Není tam ani možnost restartovat level. hru jedu jen na utosave (koho by taky napadlo že se stane taková blbost)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak sem hru rozjel z nova.

A teď se snad už zblázním. Teď sem se zasekl v roomu s Thorem.

Sebral sem opasek a vyšplhal navrch. Ale na konci po jízdě na motorce sem zjistil, že nemám pravou jaguáří hlavu díky které otevřu dveře pomocí páčky.

Problém:

Podle návodů sem zjisti, že je u Thora v roomu nekde poblíž kde sem vzal opasek.

Když sem lezl dolů, tak tam bvyla římsa co se zničí a tudíž dolů už znovu nemožu. Ani do patra pod patrem ve kterém tam začínám.

Lituju, že sem si tu hru koupil. Můžu to zase hrát odznova ale teď tak 3x větší úsek než předtým esi ne víc :(

Už to ani vidět nechcu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Ja Tomb Raidera mam rad ale technicky zpracovani stoji na starou belu. V mistnosti s Thorem jak tam furt tece ta modra voda, tak kdyz ziskate ten opasek a chcete jit pryc tak tema rukavicema musite dole posunout ten modrej dlouhej kamen do ty ďuzny. No a obcas tam na vas utocej ty monstra, i dole kde je ten kamen, a pres ten kamen se potom dostanete pryc, jinak to nejde. A kdyz zabijete to monstrum tak na zemi z nich zbydou kusy, hlava atd. No a jeden takovej kus zustal lezet v ty dire kam se zasouva ten balvan a to byl kamen urazu v enginu.

Ta hra to jaksi nepobrala a delalo to peknej bordel vzajemnou interakci. Ten balvan se proste zacal rychle trast a pak proste vyletel do vzduchu a bud zmizel, nebo zustal dole lezet nalezato a neslo s tim nic delat, takze se od tamtud neslo vubec dostat, proste chyba jak prase. Dostaval sem se odtamtud pres dve hodiny, kdyz to normalne trva kolem 4 minut, jenom proto ze furt mizel a objevoval se uplne nekde jinde.

Tohle by si autori zaslouzili omlatit o hlavu ze tomu nedokazali predejit, zabranit tomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Uctivost,

taky se vám stalo že po sw a fw upgrade vám TRU nezapočetla již získané trofeje, jsem z toho trochu zmatenej?!?

Pokud si ve hře pustím PDA a zobrazím info třeba o relikviích tak tam je 6/0 což je pitomost ("6 z 0" je chybné zobrazení na první pohled, ve hře je víc jak "0" pokladů!). Již dříve jsem našel všech 6 relikvií, takže by tam mělo být 6/6 nemluvě o treasures.

Co se týče seznamu trofejí v XMB tak samozřejmě žádné relikvie ani treasures se nezaznamenaly ani po dalším dohrání hry do konce po upgradu. Zaznamenaly se jen ostatní nové trofeje, které jsem předtím neměl získané, což je hezký, ale...

Pokud zazálohuju a potom smáznu veškerý save pozice z TRU tak se v PDA objeví 0/6 což už je vpořádku, ale přece to zas nebudu vše hrát a hledat znova proboha?? :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj, omlouvám se blbě jsem to napsal, je tomu tak jak si mne správně opravil!

Pokud začnu novou hru na jakoukoliv obtížnost po upgradu s tím, že mám na HDD své staré pozice, je v PDA info příkladně v jedné z prvních úrovní relics 1/0 a treasures 26/0 což je špatně (ta nula je opravdu vpravo!). Před upgradem tam bylo 1/1 a 26/26. Pokud pozice smáznu a začnu od podlahy znova tak tam je správně 0/1 a 0/26 ale bohužel musím vše najít znova.

Tento problém jsem vyřešil tak, že hraju TRU opět znova úplně o začátku, staré pozice a tru profil jsem předem smazal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu