For_est-5 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Jedna z her, které jsou komerčně nenápadné, ale o to více originální a skvělé. Singularity začíná v roce 2010 a staneme se pilotem US Air Force jménem Nate Renko. Ten letí prověřit podivné údaje, které se objevují kolem tajemného postsovětského ostrova.Tam Nate odhalí Element 99, tajnou zbraň, kterou Rusové vyvinuli během studené války. Spolu s tím se mu dostane do rukou Time Manipulation Device, zařízení, které dokáže věci posílat časem dopředu a zpátky.Článek pak popisuje využití TMD v praxi: Stojíte před mostem, po kterém se k vám řítí nepřátelé, a není tak nic jednoduššího, než most poslat stovky let dopředu, díky čemuž zreziví a rozpadne se. Podobně dopadnou i vaši nepřátelé, pokud zbraň namíříte přímo proti nim. Stačí jeden výstřel a promění se v kostry.Nicméně experiment s Elementem 99 nedopadl přesně podle představ ruských soudruhů. Ostrov samotný totiž cestuje časem, takže se Nate najednou objeví i šedesát let v minulosti. Info:http://ps3.ign.com/objects/142/14267336.html Trailers s videí ve hře:http://www.gametv.cz/video-search.php?search=singularity Hra vyjde na PC,PS3,Xbox 360 v dnešním roce zřejmě na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 to je něco jako bioshock... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Posledni tri videa me toptalne navnadily tohle bude exckluzivni zalezitost ... tesim se na datum vydani ... a na to co predvedeid id Tech 5 ... coz by by se mel ukazat uz ve Wolfenstainoj ne :D Videa : http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-singularity/53624 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-singularity/53422 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Trochu nepozorovane tahle hra vnikla na trh, bez jakehokoliv velkeho hypu, ale vypada hodne slusne. Sice hodne pripomina Bioshock,ale po sklamani z druheho dilu, je tohle myslim solidni zaplata. Co rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
human_fly Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 pre tych co gamesku este nehrali tu je videorecenzia :) http://www.gamesite.sk/playstation-3/3395-singularity-videorecenzia-ps3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Nikde jsem o tom neslyšel, nečetl, až recenzi na EG a pak už nikde :D. Ale vypadá to docela dobře, sice podobné Wolfensteinu, ale i to se mi docela líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slezix Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Mám doma. Jeto docela cool a překvapil mě originální mp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 naprostej nesmysl, ikdyz to mozna pekne graficky vypada. naprosto nevydarena hra,litoval sem velmi penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 naprostej nesmysl, ikdyz to mozna pekne graficky vypada. naprosto nevydarena hra,litoval sem velmi penezproč nesmysl? mě se hra dost líbila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 protivnici casto nereagujou vubec na zasahy, je to proste nepodarena hra se spoustou chyb s velikou spoustou chyb kteree zarucene zkazi herni zazitek. konsoly mam od jednicky takze nejakej ten patek nahrano mam, takze si myslim ze muj nazor na tuhle hru je naprosto vystiznej a stejnej jako nazor lidi okolo kteri to hrali...kdyz vidim hru ktera ma tak velkou chybu jako je nereagovani na zasahy nebo na bodnuti nozem, co mam na to asi pak rict, stejne tak ve hre se pohybujete po mistnosti ktera je z 90% stejna, taky lehce zabloudite, zombie vyrazi napr dvere primo pred vami a to tak ze zbyva nez strilet z metru naprosto katastrofalne vymyslene, se zombiky se chvilema objimate jak sou blizko kdyz do nich strilite tak se stane ze je to prolitne nebo jim to neubira. nejhorsi hra kterou sem kdy na ps hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Hrál jsem to na XBOXU, tak třeba na PS3 jsou tyto problémy které popisuješ jsem nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 hra je trochu nuda ze zacatku, ale po ziskani MDT (te rukavice) zacne dobra zabava, sem rad, ze sem si ji poridil, doporucuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 hra je trochu nuda ze zacatku, ale po ziskani MDT (te rukavice) zacne dobra zabava, sem rad, ze sem si ji poridil, doporucuju. jj, ze začátku mě to taky nebavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 No tak jsem hru vcera dohral, prakticky na jeden zatah. Hodne chytlava zalezitost, bezvadna hratelnost a super konec (snad jedina hra, ktera nabizi s jednim pribehem 3 ruzne konce!). Fakt parada. Rozhodne ji sjedu jeste jednou na Hardcore obtiznost. Velky plus je i to, ze se lehce sbiraji trofeje. Za celou dobu sem nenarazil na jedinej problem, kterej tu pise rayZine (asi hral nejakou beta verzy =). Rozhodne doporucuju, neni se ceho bat i kdyz hra neni nijak propagovana, mnohem zajimavejsi nez jine vice propagovane zalezitosti. Doba singlu cca 8 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.