Pifishiba Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Pro všechny fanoušky SW 3.00 a víš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Dík, vyzkouším..A když se mi to bude líbit, možná sosnu celou hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pifishiba Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Dík, vyzkouším..A když se mi to bude líbit, možná sosnu celou hru :) Není to špatné, graficky, psichycky a fyzicky je to hratelné.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pifishiba Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Dík, vyzkouším..A když se mi to bude líbit, možná sosnu celou hru :) Není to špatné, graficky, psychycky a fyzicky je to hratelné.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 demo Syphon filter...asi rok po vydani hry ale nevadi :) inak dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pifishiba Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 demo Syphon filter...asi rok po vydani hry ale nevadi :) inak dik ;) Ten kdo nemá jukne a uvidí, aspoň není zajíc v ....... :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Je to docela dobrý... podobný MGS Portable OPS, ale víc se mi líbí tak grafika :D:D Asi si to sonu, celou hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Jeste jsem to nehral, uvazuju ze si to stahnu, tak aspon uvidim jaky to je. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Lidi graficky dobry, ale to ovládání. Chce to druhej analog!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.