metuj Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Nejde o nic složitého a také nikterak podstatného ... zato to hodně moc spěchá. Moje oblíbená neteř má dnes narozeniny a já bych jí chtěl jako přání poslat fotomontáž s jejím obličejem a nějakou scénou z Harry Pottera (miluje filmy i knihy). Troufl by si na to někdo behem dneška? Na odměně se určitě domluvíme. Když to bude pěkně udělané, klidně zaplatím převodem na účet. Mohl by to být wall na PC, nebo sig, nebo i avatar. Ideálně všechny tři formáty:-) Fotku neteře samozřejmě dodám, vhodnou scénu z Pottera bych asi nechal na vás - prostě s čím se bude dobře pracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 zdravim,ozvy se na icq...ale taky nemam zrovna extra casu dnes...takze pokud mas zajem tak si pospes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Uz mi je jasne, ze jsem to trochu uspechal:-( Behem dneska to uz tedy zrejme nevyjde. Ozvu se ti na ICQ vecer a domluvime se na nejakem benevolentnejsim terminu;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 večer+noc je na programu slečna takže se ozvy do offlinu nebo zítra na icq budu asi celej den 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 A kdybys to chtěl trochu rychleji (myslím tím dnes večer), tak se ozvy klidně i mně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Diky kluci, moc by mi to pomohlo;-) Vecer se vam ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.