Jonny1619 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak co říkáte na tuto hru?:) Stáhl jsem demo z US store a celkem hodně mě bavila, zvlášť skvělý mi připadá soundtrack od RZA což je prostě prvotřídní věc;). Jinak mě hodně bavilo si to zpomalit a sekat nepřátele na kusy. Pište sem Vaše názory:) http://www.gametrailers.com/player/45128.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 az budes mit origo tak napis o tyhle hre jsem premyslel o koupi ale recenze ji moc nepreji a bohuzel prumerna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 taky si stáhnu demo vypadá to lákavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Jojo pokud budu mít nějaké peníze a koupím si jí tak sdělím své pocity:). No mě se líbí už jenom kvůli tomu soundtracku:D, celkem mám rád všechno na čem pracuje RZA nebo Wu-tang clan. Ten soundtrack je fakt nadupaný, asi ho upnu a dám odkaz do příslušného vlákna8). Jako není to nějaká bomba typu GOW to je jasné, pro mě je to hra, kterou nemusím mít hned po vydání, ale chtěl bych jí mít. Asi se začnu koukat na stejnojmený seirál:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 urcite jo a jak jakej je ten OST onem pisou skoro vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Docela pěkná akcička :) půlení lidí, useknutí různých částí těla atp. akorád ovládání kamery mě trochu se*e :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 jo jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.