sichaque Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Koupil jsem si optický kabel, abych zjistil, že repro Genius SW-HF 5000 nemaj pro optiku výstup. Nejde to nějak obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Jedině ňáká redukce jinak nevim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Leda koupit receiver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 počkej, tys koupil kabel aniž by ses podíval jestli maj tvoje repráky na to díru? :lol: redukce zadna neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 redukce z optiky na 3 cinche neni ale je dekodér.... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Aha tak bohuzel redukce neni tak jedine neco jineho nebo uz nic neni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Zvuk ti nemuze vest z optiky do cinchu a naopak, ale lze to "rozdělit" jak psal D@w3r. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luboss47 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Cau,resil jsem stejnej problem jako ty,protoze moje domaci kino nema optickej vstup.Nejlepsi co me napadlo bylo optickej kabel zahodit,do scartu jsem pichnul jenom zlutej cinch a do domaciho kina bilej a cervej (levy a pravy repraky).Neni to idealni,ale aspon mas rozdelenej zvuk na levy a pravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Fuuuj hrat pres composite :D Kup si aspon RGB kabel z vyvody 2x cinch na stereo signal . Jinak tady u techto beden neni jina moznost nez koupit receiver ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 redukce z optiky na 3 cinche neni ale je dekodér.... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26500 To by slo taky, ale uz se neprodava a ani jsem nenasel nejakou novejsi nahradu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sichaque
Koupil jsem si optický kabel, abych zjistil, že repro Genius SW-HF 5000 nemaj pro optiku výstup. Nejde to nějak obejít?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.