michalsws Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Mám proram konvertování videí do psp,ale negeneruje THM ikony,neznáte nákej program co THM vytváří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 např. Xvid4psp..a dokáže vytvořit náhled už ke zkonvertovanýmu filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalsws Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 např. Xvid4psp..a dokáže vytvořit náhled už ke zkonvertovanýmu filmu jo to sem už zkoušel,ale i když to pojmenuju stejně jakjo film,tak se tam stejně neoběví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 .thm soubory jsou jen u M4V a MAQ videi... Generuje je napr. xvid4psp. Pokud se to vysledny video jmenuje jako nazev filmu, muzes pouzis klasickej jpg obrazek o velikosti 160x120 se stejnym nazvem jako video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 kdyz pouziju napr total video converter tak mi to udela hnusnej THM obrazek no a resim to tak ze si proste stahnu obrazek kterej potrebuju v malovani ho upravim na 160x120 ulozim jako neco.THM nakopiruju k videu a je to (THM soubor se musi jmenovat stejne jako video) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalsws Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 vyreseno.LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 vyreseno.LOCK Co takhle kdybys jeste pro ostatni napsal, cim to bylo? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalsws Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Co takhle kdybys jeste pro ostatni napsal, cim to bylo? :roll: Rozlišením obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalsws
Mám proram konvertování videí do psp,ale negeneruje THM ikony,neznáte nákej program co THM vytváří?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts