f-007 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 nechcete mi dat odkaz(nemeli by jste na megaupload bez kodu)? jinak ta hra je opravdu skvela...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 2 fuckp:Co rikas na Docks ja uz tam taky jsem...a...hafo tezsky :-/ .Jsou tam 2aukoly a zatim me nejde ani jeden...Ale ten jeden uz budu mit :-) jj je to hnusny, pro me bylo tezky uz to skakani na strese + udrzeni rovnovahy na vyklenku...ale jinak skvela hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 hoši Vy co jste dál Naučili vás nějak jinak přeskakovat zábradli? Nebo jde to jinak než jak to se to učilo v tělocvičně??? Pokud jo pls kombinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Znam 2 kombinace dnes jsem na ne prisel...Musis sprintovat primo proti zabradli a kdyz jses od nej par milimetru tak zmacnout X a........Uvidis :-) A druhy je ze musis bezet proti zabradli a drzet tlacitko L a jak jsi u nej zmacknout tlactko X a...........Uvidis :-) Znam pouze tyto 2........Zatim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 No tak neviem ci z vas niekoho napadlo sa pozriet na oficialnu stranku FR.com http://www.freerunning.com/tricks.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 asi jsem měl dodat že bez újmy na zdraví protože u toho prvního vždycky dostanu jak malej jarda:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 mna osobne tato hra velmi nudila boli sme vcera v divadle tak som si zahral lebo ta divadelna hra bola blud tak a v psp bolo akurat FR tak som myslel ze si pekne zaparim po par medajlach som zistil ze sa nudim este viac ako pri tom divadle cize hru by som ohodnotil grafika - 6.5z10 hdba sa mi tiez nepaci tak 5z10 ovladanie 5z10 a hratelnost 4z10 cize celkovo tak 5/10 ale je to iba moj subjektivny nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Me se na hre libi zkoro vse...Zkoro...Ale ta hudba je naprosto priserna a hnusna :evil: .Des a hruza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 best hra na svete!! davam 9.8/10! doporucuju vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 jj fakt good akorat sem se sekl v mill ve Ground Zero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 kua ja z tech videii nemuzu :D to bude pro me nej hra na svete (dokud nedojde neco lepsiho)EDIT:to abych zacal trenovat ! EDIT2: DOCEA slabe husty jak tam vyskocej asi 5metrovou zed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 umite tohle? :D asi jo,.. ale treba kamos to vubec neume... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 todle je lehky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 nudna hra...hlavne nejhorsi ovladani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 umite tohle? :D asi jo,.. ale treba kamos to vubec neume... :) vzdyt to je normalni trick L+R+ /_\ na tom neni nic sloziteho :? sem myslel ze tam bude nejaky mega giga jump s trojitym saltem a ono tohle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 jj taky jsem si řikal Asi vam nahraju video jak běham :lol: Chudak jsme ho tak shodili :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Free Running=zklamani :( ...ikdyz sem ani nevedel co od toho cekat Pri hrani mam ten neodbytny pocit, ze to je ztrata casu, ze se to vlasne nekam neubira... souhlas s argumentem - jen ta grafika se mi zda lepsi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 No niekedy sa mi zadari... a zatial moj najvacsi rekord ;-) v hre som uz dost daleko ale je to cim dalej tym tazsie... dufam ze sa mi podari dostat do posledneho kola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 shadowe jak se ti podarilo to Ground Zero :D me se to vubec nedari prave tam sem se sekl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 shadowe jak se ti podarilo to Ground Zero :D me se to vubec nedari prave tam sem se sekl....No vyhral som len o 4 sekundy ale da sa to... musis to natrenovat... ako si na tych strechah tak stale stlacaj "O" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 hm mně se stalo že mně to nechce pusti do docks Sice to nemam na zlatku všechno Sou i bronzy ale mam všechno až na jedno....To mam chalenge bam myslim v mils nebo kde a když to chci udělat tak proběhne jenom ukazka nějaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 To Ground Zero, mě baví nejvíc a je podle mě i nejlehčí, já ho udělal v poho na zlato... Ale závody mě nebavěj a jsou pěkně těžký... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Tady je muj record ve volnym trikovani ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 dez: kua ty si parmen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 To Ground Zero, mě baví nejvíc a je podle mě i nejlehčí, já ho udělal v poho na zlato... Ale závody mě nebavěj a jsou pěkně těžký... :( Tak jo dame si sraz a ty mi projedes Ground Zero v Mill a ja tobe jakykoliv zavod :D EDIT: nemate nekdo save ze ste prave projeli ten Ground Zero v Mill? :D jestli jo tak ho sem dejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.