Number_x Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 já myslim že je to celkem good hra,až na to že je to furt o tom samém ale jinak sem ti co celkem líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 ty vole, ja som to este ani netestol, dnes po skole skusim ...... .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 nejak jsem uvizl v tom treninku, nevim jak mam udelat treti ukol.Mam to nejak probehnou se ctvereckem nebo nejak skocit....fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Lidi to je kruty :-D Proc nikdo nechapete 3.ukol v treningu :-D Uz jsem ho vysvetoval 3lidem na ICQ ;-) Jako to nic proti tobe J-REKu ale je to zajimavy ze zrovna toto :-D No to musis takhle: 1.Bez rovne a mackej ctverecek pro beh... 2.Probehni prvnim bodem... 3.Az se budes blizit ke druhymu tak kus od nej zmacni kolecko pro skok... 4.Jak poletis tak musis dopadnout nekde co v nejblizsi bluzkosti toho bodu...(nejlepe na nej) 5.Az budes dopadat tak hned zmackni ctverecek (tim udelas kotoul)... 6.To je vse ;-) Napis jestli je to ten ukol a jestli se ti to povedlo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Lidi to je kruty :-D Proc nikdo nechapete 3.ukol v treningu :-D Uz jsem ho vysvetoval 3lidem na ICQ ;-) Jako to nic proti tobe J-REKu ale je to zajimavy ze zrovna toto :-D No to musis takhle:1.Bez rovne a mackej ctverecek pro beh... 2.Probehni prvnim bodem... 3.Az se budes blizit ke druhymu tak kus od nej zmacni kolecko pro skok... 4.Jak poletis tak musis dopadnout nekde co v nejblizsi bluzkosti toho bodu...(nejlepe na nej) 5.Az budes dopadat tak hned zmackni ctverecek (tim udelas kotoul)... 6.To je vse ;-) Napis jestli je to ten ukol a jestli se ti to povedlo ;-) hele promin že jsem taka lama, ale nejak jsem to z toho popisku k ukolu nepochopil... už to jede tak mockrát díky za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 hele promin že jsem taka lama, ale nejak jsem to z toho popisku k ukolu nepochopil... už to jede tak mockrát díky za radu :-)jeste mam jeden problem a to jak je asi nejaky 6 ukol a to jak je nazdi těch 8 žetonů, poberu jich 7 ale na ten 8 ne a ne doskočit.... :-( zkousim tam doskocit jako na ty dalsi ale nejde to :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 ten trenink podle me udelali az zbytecne tezky ale tak je to o tom chytit ten spravny grip tady toho :D a pak uz to jde v pohode tedka jsem nekde u toho Jerabu jak to tam je a je to uplne hrube tam vylezt az navrch a pak skocit na ten druhy jerab :D zkouseli jste to nekdo? podle me to je aj ukol nejaky podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 To Malcolm. : No je to tezsky protoze je to tezsky i ve hre a proto se t musis naucit v treningu ;-) To J-REK: Co ti na tom nejde??Musis tad yjenom preskakovat a pote vylezes po te platforme pro posledni 8.zeton :-) Zady dlouhy skoky tu nejsou...Hmmm zkus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Tak ja som to zacal, urobil som Amater Training a moc ma to nechytilo ... este uvidime ako sa to vyvinie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 No vyhral som len o 4 sekundy ale da sa to... musis to natrenovat... ako si na tych strechah tak stale stlacaj "O" to Ground Zero v Mills jsem udelal za chvilu ted mam potize s tim dalsim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 To Malcolm. : No je to tezsky protoze je to tezsky i ve hre a proto se t musis naucit v treningu ;-)To J-REK: Co ti na tom nejde??Musis tad yjenom preskakovat a pote vylezes po te platforme pro posledni 8.zeton :-) Zady dlouhy skoky tu nejsou...Hmmm zkus :-) děkuju, nějak mi to předtím nešlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 je to dost fajnova hra az na casty nerovnosti z joisticem (neda se behat presne rovne.:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 f-007 ano. pravda... toto aj mna trosku niekedy nastve ked potrebujem bezat presne rovno a drcnem´do analogu a uz idem krivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Hele nevíte jak mam spustit tu Challenge EZ v docks ??? Normálně jí zapnu a ten negr tam začne něco kecat a když dokecá, tak se mi to vrátí zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Pls helfněte mi potřebuju to strašně moc... Jen se tam spustí ukázka a žádnej challenge nenaběhne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Hrajete tuhle hru? NEdávno sem si ji sehnal a skončil sem poměrně brzy :D nevím totiž jak udělat třetí úkol v tutoriálu :(, pokud někdo víte tak mi pls poraďte, a zároveň pište svůj názor na hry .... díky a thanks vás nemine (toho kdo mi poradí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 hral sem, dobra hra ale prestala me bavit. tutorialy jsem udelal ale uz se nepamatuju co presne nevis. hod schreen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 První co delas je jak probíháš těma kruhama..... další je jak skáčeš pro ty zelený cosi... a pak je třetí, máš dvě zelený bubliny jako kdyby za sebou ..prvni vemu a druhá nejde... nwm esi ju musím vzit kotoulem nebo jak..... cim se dela kotoul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 kotoul se dela pouze pri dopadu a to stisknutim [] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Vyplati se to stahovat lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Je to docela dobrý. Zabaví to, je tam hodně věcí na odemčení a zabírá to jenom +-250MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.