Roflmao Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Mam dotaz Xbox mi nedočítá textury až postupně ve hře,má to tak bejt??Nejvíc to je u Gears of war 2 a Mass Effect.Hry mám nainstalovaný na HDD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartwright Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Mam dotaz Xbox mi nedočítá textury až postupně ve hře,má to tak bejt??Nejvíc to je u Gears of war 2 a Mass Effect.Hry mám nainstalovaný na HDD. no urcite nema:) to mas paleny nebo origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Normální origo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 taky se mi u těhle her občas stalo,řekl bych že s tim nic hold nenaděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Snad to má bejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 no asi Xbox nestíhá no :dozey:...lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roflmao
Mam dotaz Xbox mi nedočítá textury až postupně ve hře,má to tak bejt??Nejvíc to je u Gears of war 2 a Mass Effect.Hry mám nainstalovaný na HDD.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts