N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Čau, dneska se mi z ničeho nic ňák zníčilo csko Když ho zapnu v consoly mi to píše Can't use cheat cvar developer in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. tak dám sv_cheats 1 nic a když dám find server tak mi spadne hra a hodí tento error Nevíte někdo prosim co stim? ReInstal nepomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 V rootu STEAMu smaž: Client Registry.blob, STEAM.dll, STEAMui.dll Pak nahoď STEAM a hraješ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JANSON2 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 jj přesně tak:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Nehraju přes steam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 tak si vymaz cely css adresar a stiahni znova...inak mas skill v css? zisli by sa mi nejaky hraci co maju steam aby reprezentovali toto forum :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 tak si vymaz cely css adresar a stiahni znova...inak mas skill v css? zisli by sa mi nejaky hraci co maju steam aby reprezentovali toto forum :) už sem vymazal nic... stahnuto taky znova.. no skill docela jo.. ale nemam ten steam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 hele ty si zkousel cheaty ne? zkusi preinstalovat csko pac se ti zpousti prikazem cstrike.exe -developer cili v modu developer(takhle se spousti cs kdyz chces cheatovat;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 100% jsem cheaty nezkoušel a reinstal nepomohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 hm...a ty se pripojujes na server prikazem connect (a pak napises ip adresu) nebo pres find servers? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 hm...a ty se pripojujes na server prikazem connect (a pak napises ip adresu) nebo pres find servers? normálně přes find ale zkoušel jsem i connect... zkoušel jsem i Zapařit klienta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 a pokazdy ti to spadne jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 a pokazdy ti to spadne jo? pokaždý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 tak to sry ale uz nvm co s tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Neinstaloval jsi něco nového před tím? Zkus dát obnovení systému a vyber ten den, kdy ti to fungovalo bez problému. A obnov jej... Když by to nešlo ani, pak tak ještě zkus Zkus celou hru odinstalovat a znova nainstalovat. Pak dej vědět, co ztoho vyšlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Neinstaloval jsi něco nového před tím?Zkus dát obnovení systému a vyber ten den, kdy ti to fungovalo bez problému. A obnov jej... Když by to nešlo ani, pak tak ještě zkus Zkus celou hru odinstalovat a znova nainstalovat. Pak dej vědět, co ztoho vyšlo... Obnvené systému dát nemůžu.... Přeinstalování 100% sem udělal asi 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 A proč ti ten bod obnovy nejde? A co jsi dělal před tím na PC ještě než vznikl tenhle problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 A proč ti ten bod obnovy nejde?A co jsi dělal před tím na PC ještě než vznikl tenhle problém... Nemůžu obnovit pc protože tu mám nastaveno aby se bod obnovi vytvářel 1. den v měsíci.... Nic jsem nedělal jen to co obvykle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Takže žádné instalace nějakých programů nebo nezkoušel jsi nějaké doplňky do CSS nějaké mody a jiné věci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Takže žádné instalace nějakých programů nebo nezkoušel jsi nějaké doplňky do CSS nějaké mody a jiné věci? ani jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 To je moc divná situace. Určitě by pomohl reinstal windowsu, ale to je až poslední řešení. Mě to dělaválo při hraní hra se mi zasekla, pak to celé spadlo ukáže se mi tam ta tabulka co tobě a poslání zprávy o chybách do microsoftu to jsem vždy učinil (jenomže to mi dělalo jenom pro to, že mé windowsi byli dost nestabilní a už na mém PC drželi dobré 2 roky) po nové instalaci už to bylo O.K. Ještě zkus si ve windows vytvořit zbrusunový účet s plnými právi a pod ním zkus hru spustit a jestli to bude dělat ty samé problémy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 To je moc divná situace.Určitě by pomohl reinstal windowsu, ale to je až poslední řešení. Mě to dělaválo při hraní hra se mi zasekla, pak to celé spadlo ukáže se mi tam ta tabulka co tobě a poslání zprávy o chybách do microsoftu to jsem vždy učinil (jenomže to mi dělalo jenom pro to, že mé windowsi byli dost nestabilní a už na mém PC drželi dobré 2 roky) po nové instalaci už to bylo O.K. Ještě zkus si ve windows vytvořit zbrusunový účet s plnými právi a pod ním zkus hru spustit a jestli to bude dělat ty samé problémy... Jo pod jinym účtem to jde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ked to bude ok..tak si ma najdi vo friends...epic42 a si ma pridaj..vyskusame skill amozno budes aj v clane :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 tak cg ;-)(jestli ti to ide) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
N1cCo
Čau, dneska se mi z ničeho nic ňák zníčilo csko
Když ho zapnu v consoly mi to píše
Can't use cheat cvar developer in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
tak dám sv_cheats 1
nic a když dám find server tak mi spadne hra a hodí tento error
Nevíte někdo prosim co stim?
ReInstal nepomohl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts