Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obraz přes HDMI

hlada91

Otázka

musí se u xboxu ještě nastavovat obraz když je vedenej do FullHD TV přes HDMI? já hraju na obyč LCDčku přes VGA HD AV Cabel a přijde mi ten obraz lepší než u kámoše na fullHD televezi přes HDMI....mělo by se to nastavit samo nebo se to ještě někde nastavuje? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

na toto tema bych se chtel taky zeptat...

koupil jsem si hdmi kabel pripojil do full HD tv a koukam co se vse da nastavit...tak bych se chtel zeptat co vse znamena a nebo co je nejlepsi mit nastaveny...

mam na vyber:HDTV settings tam je navyber 1080i/1080p/720p/420p tak jsem zvolil 1080p.

pak je druha lista s nastavenim Reference levels a tu je navyber-standard,intermediate a expanded.

a posledni mozne nastaveni je hdmi color space kde je navyber-auto,source,RGB,ycbcr709 a ycbcr601.

Dekuji za rady.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
kdyz uz tady ta diskuze je.Mam pripojeny xko k full hd tv jenom pres VGA HD AV Cabel ,kdyz si koupim HDMI bude to hodne velkej rozdil?

Pres VGA mas jen 1080i prokladany obraz .

Pokud mas full HD TV rozhodne bych koupil HDMI kabel .

Pak pojedes full HD 1080p neprokladane :D

Odkaz ke komentáři

• 0
a rozdil je teda jakej?poznam to?

Já osobně teda rozdíl nepoznám... Je pravda, že sedím tak 2,5m od TV a 1080i jsem zkoušel porovnávat jenom v menu, ale rozdíl v tom nevidím.

Nejsem si jistej, ale možná bys mohl 1080i v nějakej rychlej scénách od 1080p rozeznat protože 1080i má v podstatě poloviční framerate oproti 1080p.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu