KapaCZ Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Zajímá mě jak to je když si vemu Iphone z USA půjde to u nás co záruka? Případné rozbití? Mám Iphone jednoho shopu funkční good a bráchovy se taky zalíbil (11let) ale na jeho věk se mi nechce dávat 17T alze a on to pak zašantročí. Našel jsem na netu (http://www.mobil4you.cz/popis-produktu/iphone-3g-16gb--2095119.html) za 11 500Kč ale co to je za firmu a co rekalmace. Tak se ptám jak to je teda s iphonem z USA případně levný eshop u nás ale prověřený!!
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 22, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Apple výrobky maj celosvětovou záruku. Takže se zárukou nebude problém.
Belomin Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 cuz nechtel bys ode mne Apple iPhone 2G 16 GB kupovany v ceskem obchode este rok a pul zaruka bezva stav,origo krabice a prislusenstvi?napis mi dystak nabidku
Anonymous_ Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Zaruka bude rok. Pokud 11letej kluk dostane vec za 11k+, tak neco neni v poradku. Zamysli se, zda by nestacil obycejnej iPod 8GB (1g), na frajereni pred kamosema by mu to stacilo. i 4k je na 11let dost, ale porad je to lepsi nez 11k.. Coz, kazdy to ma jinak ze, nekdo v 11 barak, dalsi raketu..
Sim3to Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Cesky prodejce ma povinnost ti dat 2 roky zaruky na zbozi.
KapaCZ Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Díky jsem rád že to stou zárukou tak je. Anonymous_ : Vše je v pořádku neboj :) Je pravda že rodiče nám toho koupí hodně. Ikdyž já pokud se nezaplatim aspon 1/2 tak tu věc nechci ale brácha má našetříno už dost peněz takže to budou jeho prachy.
Anonymous_ Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Aha, nasetrino - on uz pracuje? .. ocekavam odpoved ne, ma to z kapesneho. Pak to jsou penize rodicu (v 11 stejne jeste nemuze z prav. hlediska nic vlastnit) a neni normalni, ze si uz v 11 letech mohl nasetrit 11k, to proste normalni neni - ikdyby setril od narozeni. Sorry, ze se ti do toho rejpu, ale aspon poznas, ze nejste, jako VETSINA obcanu CR - jste zvlastni - nenormalni ;-) Jen tak mimochodem - vis, ze uz mas v 18 jisty minimalne vlastni auto? On minimalne autobus. A nerikej mi prosimte, ze jeste nechodis na soukromou, to by mne ranilo.
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 22, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Tady se někdo má:roll: Víž, že machrování je nemoc? Jo a když vám teda rodiče koupí dost, tak proč přemejšlíš o koupi z Ameriky, když si ho můžeš koupit tady za 12k? Jak vidim, Vy na to evidentně máte.
KapaCZ Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Sorry že jsem se zeptal. LOCK Jinak když jste stim začli ano máme. Anonyme: Na soukromou nechodim musel bych jezdit do Prahy :P 18 mi není auto nemám ale mít budu :D On to má z kapesného + to co dostane a tak.
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 22, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Ti řikám, že machrování je nemoc.
Recommended Posts