Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Iphone 3G 16GB z USA


KapaCZ

Recommended Posts

Zajímá mě jak to je když si vemu Iphone z USA půjde to u nás co záruka? Případné rozbití? Mám Iphone jednoho shopu funkční good a bráchovy se taky zalíbil (11let) ale na jeho věk se mi nechce dávat 17T alze a on to pak zašantročí. Našel jsem na netu (http://www.mobil4you.cz/popis-produktu/iphone-3g-16gb--2095119.html) za 11 500Kč ale co to je za firmu a co rekalmace. Tak se ptám jak to je teda s iphonem z USA případně levný eshop u nás ale prověřený!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaruka bude rok.

Pokud 11letej kluk dostane vec za 11k+, tak neco neni v poradku.

Zamysli se, zda by nestacil obycejnej iPod 8GB (1g), na frajereni pred kamosema by mu to stacilo. i 4k je na 11let dost, ale porad je to lepsi nez 11k.. Coz, kazdy to ma jinak ze, nekdo v 11 barak, dalsi raketu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, nasetrino - on uz pracuje?

.. ocekavam odpoved ne, ma to z kapesneho.

Pak to jsou penize rodicu (v 11 stejne jeste nemuze z prav. hlediska nic vlastnit) a neni normalni, ze si uz v 11 letech mohl nasetrit 11k, to proste normalni neni - ikdyby setril od narozeni.

Sorry, ze se ti do toho rejpu, ale aspon poznas, ze nejste, jako VETSINA obcanu CR - jste zvlastni - nenormalni ;-)

Jen tak mimochodem - vis, ze uz mas v 18 jisty minimalne vlastni auto? On minimalne autobus. A nerikej mi prosimte, ze jeste nechodis na soukromou, to by mne ranilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu