Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lost Planet 2

tekken90

Recommended Posts

f_17900001m_37b1c8d.jpg

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: TBA

Odkazy: konzolista.cz

Lost Planet 2 oficiálně

Před časem magazín Famitsu oznámil, že Capcom připravuje hry Dead Rising 2 a Lost Planet 2. Tato informace byla později samotným Capcomem označena za chybnou. Nedávno se ovšem dočkal oznámení Dead Rising 2 a dnes tak dochází i na Lost Planet 2. Capcom ho oznámil skrze trailer na Xbox Live. V Lost Planet 2 se už nebudeme pohybovat pouze po zamrzlých plání, ale podíváme se i dále, tedy do džungle (počasí se bude měnit během hry). Byl rovněž potvrzen i co-op multiplayer a ovládání všelijakých strojů. Bohužel to je asi tak vše, co nyní o hře víme. Každopádně už dnes bychom se měli dočkat prvních obrázků a dalších informací.

Lost Planet 2 bude sázet především na co-op móp. Kromě nových zbraní budeme mít i nějaké ty věci, které mohou pomoci celému týmu. Jedná se především o rozkládací štít, za který se můžete schovat. Ve hře budou rovněž obrovská monstra, po kterých budete muset lézt, abyste je zabili. Potvrzen zatím byl jen vodní drak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 months later...
demo vyslo jako kde ?? mam pocit, ze je len na 360 pre platicov gold vypalneho

tohle je topic o LP2 a kvuli tomu ze je v PS 3 nebudui zakladat to same tema ale s X360 a doufam ze sem prijde nejakej Xbox hrac ktery me prozradi jak je to z demem LP zda - li je i single player

Odkaz ke komentáři

tohle je topic o LP2 a kvuli tomu ze je v PS 3 nebudui zakladat to same tema ale s X360 a doufam ze sem prijde nejakej Xbox hrac ktery me prozradi jak je to z demem LP zda - li je i single player
jj já už hrál,ale jak co-op online tak SP je stejnej(zábít toho velkýho brouka)takže dost krátký(asi fakt jenom na ochutnávku),ale jako hra dobrá,myslim si že vše je o něco vylepšený(více či méně)jak grafika tak,tak pohyby postav atd.:)
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Já jsem demo stáhl... jedničku jsem taky teda nehrál... takže vlastně píšu příspěvek na nic... dneska dám vědět svý dojmy, takže to pak editnu... každopádně koncept tý hry se mi moc líbí, alůe budu to brát popořadě :)

Tak jsem to demo dopařil a fakt masakr... už se těšim až si smahnu 1 a pak na mě čeká akorát 2 :-P

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Tak jsem zhlidnul recenzi ( http://www.gametrailers.com/video/review-hd-lost-planet/100007 ) a prekvapilo me jak to strhali, z dema mi to prislo hodne dobry, ale podle recenzi nic moc... asi to stejne casem zkusim, treba to bude z tech her, ktery sice nemaj score nic moc, ale stejne se dobre hrajou, no uvidime...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Já mám plnou. Coop pařba výborná, hlavně na Extrém :) Ale ještě sem za snad užměsíc nepotkal ve hře ani jednoho cz hráča :( Jinak pařím to pořád online coop, boti su nuda.

Jinak:

-Levelování do 99 lvl každá frakce

-Customizace postav

-Coop 4 hráči online / 2 split-screen coop - ale ta obrazovka hrůza děs u dvoch playeru :(

-Hodně strojů, můžeš na ne přidělávat a oddělávat heavy zbraně, opravovat...

-Získávání hodně druhů zbraní....

-Získávání schopností typu, critical, critical 2, stity, rychlost, heal, všelijaké výhody ohledně využívání T. Energie (u zbraní, healu, robotů).....

Osobně si Online coop užívám :)

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu