tekken90 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360 Datum vydání: TBA Odkazy: konzolista.cz Lost Planet 2 oficiálně Před časem magazín Famitsu oznámil, že Capcom připravuje hry Dead Rising 2 a Lost Planet 2. Tato informace byla později samotným Capcomem označena za chybnou. Nedávno se ovšem dočkal oznámení Dead Rising 2 a dnes tak dochází i na Lost Planet 2. Capcom ho oznámil skrze trailer na Xbox Live. V Lost Planet 2 se už nebudeme pohybovat pouze po zamrzlých plání, ale podíváme se i dále, tedy do džungle (počasí se bude měnit během hry). Byl rovněž potvrzen i co-op multiplayer a ovládání všelijakých strojů. Bohužel to je asi tak vše, co nyní o hře víme. Každopádně už dnes bychom se měli dočkat prvních obrázků a dalších informací. Lost Planet 2 bude sázet především na co-op móp. Kromě nových zbraní budeme mít i nějaké ty věci, které mohou pomoci celému týmu. Jedná se především o rozkládací štít, za který se můžete schovat. Ve hře budou rovněž obrovská monstra, po kterých budete muset lézt, abyste je zabili. Potvrzen zatím byl jen vodní drak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 tak na to se osobne tesim, vapada to velmi dobre i kdyz nekdy to vypada ja z prvniho dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Pekny dneska sem shlednul na gametv prelozeny trailer s titulky a uz se na to tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 jednicka mu a docel me bavila....kdyz koukam na ty videa´tak musim rict ze to fakt bude stat za tooo....uz aby to bylo (PC)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Hraly ste jiz LP2 demo jake jsou vase nazory na hru a je demo hratelne i v SP diky za opdovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 demo vyslo jako kde ?? mam pocit, ze je len na 360 pre platicov gold vypalneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 demo vyslo jako kde ?? mam pocit, ze je len na 360 pre platicov gold vypalneho tohle je topic o LP2 a kvuli tomu ze je v PS 3 nebudui zakladat to same tema ale s X360 a doufam ze sem prijde nejakej Xbox hrac ktery me prozradi jak je to z demem LP zda - li je i single player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 tohle je topic o LP2 a kvuli tomu ze je v PS 3 nebudui zakladat to same tema ale s X360 a doufam ze sem prijde nejakej Xbox hrac ktery me prozradi jak je to z demem LP zda - li je i single playerjj já už hrál,ale jak co-op online tak SP je stejnej(zábít toho velkýho brouka)takže dost krátký(asi fakt jenom na ochutnávku),ale jako hra dobrá,myslim si že vše je o něco vylepšený(více či méně)jak grafika tak,tak pohyby postav atd.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Uz jste nekdo hral demo, a co na nej rikate ? Akorat jsem do dohral, a dost mile me prekvapilo. Zvlast ten velkej boss na konci:D... Jednicku jsem nehral ale tohle vypada fakt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Já jsem demo stáhl... jedničku jsem taky teda nehrál... takže vlastně píšu příspěvek na nic... dneska dám vědět svý dojmy, takže to pak editnu... každopádně koncept tý hry se mi moc líbí, alůe budu to brát popořadě :) Tak jsem to demo dopařil a fakt masakr... už se těšim až si smahnu 1 a pak na mě čeká akorát 2 :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Taky mě to mile překvapilo, až moc to jsem nečekal, jedno z mála dem co mě takhle bavilo, klobouk dolů 8) Masakr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 moc se na to těšim vydání prej unor 2010 uz ted to lze ojednaz za 1500 zhruba ale to jak kde sem se jen tak dival zatim no. Jinak take bossy kosit si necham libit http://www.youtube.com/watch?v=391jmN38GCU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 poprvé uvidíme na ps3 marcuse a Doma :D jinak menší info http://konzolista.cz/novinky/lost-planet-2-o-tyden-drive_4413.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 demo parada, grafika taky uchvatna, jak efekty tak hratelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Tak jsem zhlidnul recenzi ( http://www.gametrailers.com/video/review-hd-lost-planet/100007 ) a prekvapilo me jak to strhali, z dema mi to prislo hodne dobry, ale podle recenzi nic moc... asi to stejne casem zkusim, treba to bude z tech her, ktery sice nemaj score nic moc, ale stejne se dobre hrajou, no uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 __________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Má z vás někdo plnou hru? Rád bych slyšel nějaké názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Hral sem jen demo a nebylo to vubec spatne. S kamosema cekame, az to bude za "par" a pak kupujeme na coop :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWik Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Já mám plnou. Coop pařba výborná, hlavně na Extrém :) Ale ještě sem za snad užměsíc nepotkal ve hře ani jednoho cz hráča :( Jinak pařím to pořád online coop, boti su nuda. Jinak: -Levelování do 99 lvl každá frakce -Customizace postav -Coop 4 hráči online / 2 split-screen coop - ale ta obrazovka hrůza děs u dvoch playeru :( -Hodně strojů, můžeš na ne přidělávat a oddělávat heavy zbraně, opravovat... -Získávání hodně druhů zbraní.... -Získávání schopností typu, critical, critical 2, stity, rychlost, heal, všelijaké výhody ohledně využívání T. Energie (u zbraní, healu, robotů)..... Osobně si Online coop užívám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 zdravim fanousky, snad sem jeste nekdo chodi, uvazuju o koupy pro coop zkrz PSN ale nevim zda jeste makaj servry. Ma nekdo kopii a rekne mi zda makaj, abych zbytecne neutratil par stovek? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.