Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jde zapnout vertikalni synchronizace?


cembry

Otázka

Mam XBOX360 propojenej HDMI kabelem do LCD TV (Philips 37" PFL5322), na kvalitu obrazu si nemuzu stezovat. Jen v nekterych hrach obcas horni polovina obrazu je jinak posunuta nez dolni. Tyka se to zpravidla rychlejsich scen - napr. rychle posunuti obrazu doleva nebo doprava. Obraz pak vypada jako preriznutej ziletkou :?.

Na PC staci zapnout vertikalni synchronizaci (V-Sync) a je to v pohode. Nektere tituly na xku maji moznost zapnout v-sync taky, ale ne vsechny. Je moznost jak nejak defaultne v xku nastavit, ze ma pouzivat V-Sync?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Kabel mam uz nejakou dobu, asi rok nebo dva. Cenu si nepamatuju. Ale objednal jsem si HDMI kabel s redukci na audio pro XBOX360, tak to prohodim a uvidime. Problem v kabelu jsem nepredpokladal a jen na ozkouseni si kabel za litr asi kupovat nebudu :cheesygrin:

Ale diky za nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zkousel jsem xko na monitoru Samsung 2333HD a protoze me zajimalo, jak si poradi s ruznyma rezimama obrazu, tak jsem si s tim trosku hral a dosel jsem k pro zajimavymu vysledku. Pri nastaveni obrazu na 720p se problem s vertikalni synchronizaci objevuje temer neustale. Pri nastaveni 1080p je to celkem shodny, jen grafika vypada trosicku lip (subjektivne hodnoceno). Ale pri nastaveni 1080i se grafika (opet subjektivne) zhorsila jen minimalne (mozna skoro nepostrehnutelne), ale problem s vertikalni synchronizaci zmizel. Pri hrani uplne, behem videi se objevil minimalne. Propojeny to bylo obycejnym HDMI kabelem. Stejny vysledky jsem zjistil i pri zapojeni xka zpatky na LCD Philips 37PFL5322. Testovano na Resident Evil 5.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu