Spitfire74 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Mam takovy dotaz. Koupil jsem starsi PSP s 512MB kartou. Na karte bylo par demoverzi a zbyvajici kapacita MSD je asi 180MB po vymazani dem... To ty systemove soubory,ktere se ukladaji na kartu pri naformatovani sezerou tolik,nebo je karta zabordelená a mel bych ji naformatovat.. 300MB +- v haji mi prijde docela dost. Jinak uz cekam,az mi prijde karta nova,ale i tak by me to zajimalo.Dik za rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 můžou tam ještě být fotky, filmy, savy z her....jinak 512 má tuším 460MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spitfire74 Odesláno Únor 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Kartu jsem prolezl a tyhle veci tam nejsou...Savy z her jsem vymazal taky.Teda aspon ty,ktere mi PSP zobrazi.Proto si myslim,ze je na karte v sytemove casti nejaky bordel po starych demech,nebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 v tom případě není problém dát Settings/System Settings/Format memory stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spitfire74 Odesláno Únor 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Taky to tak vidim. Kazdopadne diky za opravdu rychlou odpoved :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 tak tu kartu naformatuj tim se ti vse smaze edit: pozde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spitfire74
Mam takovy dotaz.
Koupil jsem starsi PSP s 512MB kartou.
Na karte bylo par demoverzi a zbyvajici kapacita MSD je asi 180MB po vymazani dem...
To ty systemove soubory,ktere se ukladaji na kartu pri naformatovani sezerou tolik,nebo je karta zabordelená a mel bych ji naformatovat..
300MB +- v haji mi prijde docela dost.
Jinak uz cekam,az mi prijde karta nova,ale i tak by me to zajimalo.Dik za rady...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts