shadow.wizard Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 Takže po 3 mesačnej pauze som sa opäť rozhodol založiť topic o vašej Najlepšia hra Februára/Únoru. Bodovanie už poznáme od minlého hlasovania: 1. miesto = 3 body 2. miesto = 2 body 3. miesto = 1 bod Na konci dalšieho mesiaca spočítam všetky body a vyhodnotím najlepšiu hru Februára/Února. Tak a pre uľahčenie aj kompletný zoznam hier (ku 22. 02. 2007). pozn. kedže tu na budúči týžden nebudem, tak som urobil tento topic skôr, po príchode domov ho aktualizujem o všetky nové hry a taktiež vy si budete môsť editnuť vaše príspevky a bodovanie... Európske Releasy NFL Street 3 BattleZone Metal Slug Anthology Shinobido - Tales of the Ninja Bomberman Activision Hits Remixed Online Chess Kingdoms World Series of Poker - Tournament of Champions 2007 Edition Reel Fishing - The Great Outdoors MTX Mototrax Chili Con Carnage The Warriors Toca Race Driver 3 - Challenge Over the Hedge - Hammy goes Nuts Arthur and the Invisibles Avatar - The Legend of Aang Shrek Smash N Crash Racing The Hustle - Detroit Streets Americké Releasy Capcom Puzzle World Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 Ghost Rider Gurumin - A Monstrous Adventure The Warriors Ratchet & Clank - Size Matters Metal Slug Anthology M.A.C.H. Modified Air Combat Heroes Moja Top 3 1. - Chili Con Carnage 2. - The Warriors 3. - Toca Race Driver 3 - Challenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 jen Ratchet nic vic me nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Toca Race Driver 3 Challenge 2. Chilli Con Carnage Nic dalšíhio z tohoto měsíce jsem jěště nehrál, takže si to pak EDITnu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Toca Race Driver 3 Challenge :) 1. Chilli Con Carnage :) 3.Ratchet :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Chilli Con Carnage 2. The Warriors 3. M.A.C.H. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1.Ratchet&Clank:Size Matters,2-3.Metal Slug Anthology-Chilli Con Carnage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1) Chili Con Carnage 2) Ratchet & Clank - Size Matters 3) Toca Race Driver 3 - Challenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 no moc sem toho nehral takze nemuzu napsat co ale takze zatim damvam jenom prvni misto a to TOCU RACE DRIVER 3... dalsi editnu pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1.Chilli Con Carnage-akorát je to hrozně těžký 2.Test Drive Unlimited a další mě nenapadaj... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. - Chili Con Carnage 2. - The Warriors 3. - Toca Race Driver 3 - Challenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1.The Warriors 2.Chili Con Carnage víc mě nějak nic extra nezaujalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Chili Con Carnage 2. The Warriors 3. Ratchet and Clank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1.Chilli Con Carnage 2.Racthet and Clank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Chili 2. valecnici :) 3. metal slug (nic jinyho sem asi nehral...ale asi by me to ani neovlivnilo..mozna ten Ratchet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Toca 3 2. M.A.C.H. (hrál jsem chvilku, ale je to nářez) Ostatní jsem zatím nezkoušel, nebo mě nezaujaly. Kdyby byla změna, tak to do uzavření ještě editnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Ghost rider 2. Warriors 3. TOCA 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Ratchet 2. Test Drive (som zvedavy, co este vylepsia v plnej verzii) 3. M.A.C.H. (lebo som uz nic ine nehral) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1) Chilli Con Carnage (rozhodně bezkonkurenční vítěz u mě..) 2) Toca 3 (jelikož jsem trošku uvázl a nemůžu dojed turnaj na 1. místo) 3) The Warriors (maj opravdu pěknou story jen ten multák mi nějak nejde server not found nevim proč nejsou...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1)Chili Con Canrage... 2)The warriors... 3)Ghost Rider... ...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Chili Con Carnage 2. WWE 2007 SmackDown vs. Raw 3. Medal of Honor Heroes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 Ty si hral Japonske verzie WWE a MoH? Pocitaju sa ako JAPsonke verzie nie US a EU... tie boli v inych mesiacoch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1) Toca race driver 3 2) The Warriors 3) Chili Con Carnage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1, MACH 2, CCC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 1. Toca Race Driver 3 - Challenge 2. MTX Mototrax 3. Tiger Woods PGA Tour 07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 Este raz pripominam ze tie JAP releasy si nemylte s US a EU releasami... napr. Marley Tiger Woods je stara hra z Jesene 2006 takze si to nemylte!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts