Huks-oN3 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 nedate mi niekto link na tuto hru, nejaky free, trebarz megaupload co by mi islo na MHU 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ví někdo co to je za trať s tou lavinou??? http://www.youtube.com/watch?v=2oLBX_a7CNY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ví někdo co to je za trať s tou lavinou??? http://www.youtube.com/watch?v=2oLBX_a7CNY To neni trailer psp verze to je trailer k cemu se chteli vyvojari nejblize priblizit...Jinak snehovou lavinu uz sem videl aji kamennou... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 tak mě se tahle hra stejně jako ty všechny nový ani trochu nelíbí, to chování vozidel je příšerný a vůbec ničim mě nezaujala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Nejlepší závodní, arkádový, crazy simulátor na PSP, nemá chybu, ta volnost na trati, rozmanitý vozový park, včetně motorek apod.. Efekty, hudba, celkový dojem je působivý! Rozhodně jedna z nejlepších race her na PSP, spolu s Gran Turismem. __________________________________________ CRAZY SCREENY ze HRY: ___________________ Hoďte sem i vaše fota a uděláme si tady: CRAZY Galerku..:tick: (MotorStorm prostě vede na plné čáře!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 hra se mi zalíbila hodně, už kvůli tomu že to nejsou klasické závody. Grafika dobrý, ale zimní prostředí se mi fakt líbí :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nevi nekdo o saves kde jsou vsechny stroje a odemceny videa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 nevi nekdo o saves kde jsou vsechny stroje a odemceny videa ? saves sem nenasel a mozna jako u GT bude problem s prenasenim savu z psp na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 a nejaky funkcni cheaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Dobra hra která mě osobně odlákala v cca. polovině svou přehnanou obtížností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 dahakere: Souhlasim, pak už je to jen opruz. Nehledě na to že v celý hře je cca 6 tratí (plus revers) a je to pořád dokola to samý. Grafickz celkem povedené. Dávám 5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portos Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 S hrou jsem spokojen, mel jsem uz rank 4 ale bohuzel jsem dal format na psp go. Chci se zeptat nema nekdo save na US verzi teto hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavik Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 je to paradni hra a je tam i model poskoyeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 S hrou jsem spokojen, mel jsem uz rank 4 ale bohuzel jsem dal format na psp go. Chci se zeptat nema nekdo save na US verzi teto hry? http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/16506/UCES012500000.rar_62.46KB.html snad ti to pomuze ale nevm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.