Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
tak na nějakou těžší obtížnost mi to přijde hratelný teda jen když si dáte v extra mod bez nutnosti střídání nástrojů,a vubec samotný střídání mi přijde naprosto na hlavu a měli dát prostě jen možnost vybrat si nástroj na začátku a jet,co se týče písniček je jich tam většina z rock band 1 a 2

stahnu nacte se logo hry spustim a pak se nacte prvni schreen a psp se vypne, co s tim?:(

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Máme tu další hru která by mohla zaujmout mnoho hráčů a to je přechod Rock Bandu i na PSP. Informací zatím není mnoho, tedy skoro žádné. Ale už teď je jisté, že se bude hrát na tlačítkách PSP nikoli nějaké periferie.

Tak co si o tomto projektu myslíte? Má šanci zaujmout hráče i na PSP, když půjde "jen" o mačkání klasických tlačítek v praví čas?

bFuqowR4mSw

guitar hero 3 a aerosmith my prehovorili do duše proste toto bude super

a nevie niekto aké tam budu songy ??

Odesláno
celkom v poho hra az na obcasny fps pokles :-/ nechapem preco robili tak zlozite pozadie ked to niekedy nestiha.. mozno je chyba u mna ale to je malo pravdepodobne

Nemas to nahodou v CSO? Jestli jo tak si to dej do iso a pripadne jeste nataktuj CPU na 333 mhz,pak by ti to melo ject dobre...

btw: ja sem tu hru nehral ale kdyz psp zvladne gta na 40 fps tak todle musi taky :D

Odesláno

Jako o červovi nevim. Stáh sem to a v pohodě. Akorát si dejte pozor, aby ste si stáhli opravenej rar nebo aby tam byl fix, protože tam byl problém u part4 a muselo se to nechat projest fixem. Mě to teď už funguje. Grafika toho pozadí fakt skvělá, ale stejně na to nikdo nekouká, protože se člověk musí soustředit na noty a ne na pozadí.

Odesláno

jaj uz mam steho nervy prvy krat mi to znevyditelnilo hry tak sem formatoval ms testol sem kartu a uz isla v pohode tak sem si nahodil ten plugin co znevyditelnuje cfw polozky (nefunguje mi) ale zas zacalo mi robyt tie iste hovadiny (stale vsetko posuva dolava) a potom zasa sa ten cerv alebo co to je obkavyl a zas mi nejdu hry kamos ma to iste iso a ide mu to stale ci ma ten plugin alebo nema co je sakra stym :(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu