emosss Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 tak na nějakou těžší obtížnost mi to přijde hratelný teda jen když si dáte v extra mod bez nutnosti střídání nástrojů,a vubec samotný střídání mi přijde naprosto na hlavu a měli dát prostě jen možnost vybrat si nástroj na začátku a jet,co se týče písniček je jich tam většina z rock band 1 a 2 stahnu nacte se logo hry spustim a pak se nacte prvni schreen a psp se vypne, co s tim?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Máme tu další hru která by mohla zaujmout mnoho hráčů a to je přechod Rock Bandu i na PSP. Informací zatím není mnoho, tedy skoro žádné. Ale už teď je jisté, že se bude hrát na tlačítkách PSP nikoli nějaké periferie. Tak co si o tomto projektu myslíte? Má šanci zaujmout hráče i na PSP, když půjde "jen" o mačkání klasických tlačítek v praví čas? bFuqowR4mSw guitar hero 3 a aerosmith my prehovorili do duše proste toto bude super a nevie niekto aké tam budu songy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 celkom v poho hra az na obcasny fps pokles :-/ nechapem preco robili tak zlozite pozadie ked to niekedy nestiha.. mozno je chyba u mna ale to je malo pravdepodobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 celkom v poho hra az na obcasny fps pokles :-/ nechapem preco robili tak zlozite pozadie ked to niekedy nestiha.. mozno je chyba u mna ale to je malo pravdepodobne a maš tam 5.00 m-33 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 celkom v poho hra az na obcasny fps pokles :-/ nechapem preco robili tak zlozite pozadie ked to niekedy nestiha.. mozno je chyba u mna ale to je malo pravdepodobne Nemas to nahodou v CSO? Jestli jo tak si to dej do iso a pripadne jeste nataktuj CPU na 333 mhz,pak by ti to melo ject dobre... btw: ja sem tu hru nehral ale kdyz psp zvladne gta na 40 fps tak todle musi taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 jo mam to v iso a mam najnovsi 5.00 m33-6. nie je to velmi vidiet ale niekedy mi to vadi. ale ako som povedal mozno je chyba u mna.. kazdopadne stoji za kupu, prip. stiahnutie ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 jo mam to v iso a mam najnovsi 5.00 m33-6. nie je to velmi vidiet ale niekedy mi to vadi. ale ako som povedal mozno je chyba u mna.. kazdopadne stoji za kupu, prip. stiahnutie ;-) ja mam problem z FPS u hry Wolverine tam my to sekaa a potom zamrzne :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 a jakej mas iso driver? nastav si tam sony np 9660(nebo jak to je :D ) a cpu si dej na tech 333 mhz...a jeste si skus vypnout pluginy...vic uz se to snad ani zrychlit neda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 pls kdyz si dam tour a vyberu si svoji kapelu tk mi to hodi loading a pak se vypne cely psp...nevite cim to je please?? :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Comrade.B: zkus změnit driver cjakub: nemáš nějaký pomalý memory stick? Mě to jede vpohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Comrade.B: zkus změnit driver vyzkousel jsem vsechny....jak to jede jinym? co pouzivate za driver popr. jine nastaveni? vsem vam funguje TOUR mod? ja si normalne vyberu kapelu ale kdyz dam START TOUR tak se mi to krasne ulozi a pak naskoci LOADING ale to uz neblika svetylko pametovky a hra i cely psp se po chvilce vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Song title Artist "3's & 7's" Queens of the Stone Age "ABC"a Jackson 5 "Alive" Pearl Jam "Aqualung" Jethro Tull "Buddy Holly" Weezer "Carry On Wayward Son" Kansas "Chop Suey!" System of a Down "Drain You" Nirvana "Everlong" Foo Fighters "Float On" Modest Mouse "Gasoline"a Audioslave "I Was Wrong" Social Distortion "Killing Jar" "The Killing Jar" Siouxsie and the Banshees "Kryptonite"a 3 Doors Down "Less Talk More Rokk"a Freezepop "Livin' on a Prayer" Bon Jovi "Lump" Presidents of the United States of America "Message in a Bottle" Police The Police "Miss Murder"a AFI "More than a Feeling" Boston "Mr. Brightside" Killers The Killers "My Own Worst Enemy" Lit "Our Truth" Lacuna Coil "Painkiller" Judas Priest "Perfect Drug" "The Perfect Drug" Nine Inch Nails "Pinball Wizard" Who The Who "Rock Your Socks"a Tenacious D "Show Me the Way"a Black Tide "Trees" (Vault Edition) "The Trees" (Vault Edition) Rush "Today" Smashing Pumpkins "What's My Age Again?"a Blink-182 "Where'd You Go?" Mighty Mighty Bosstones The Mighty Mighty Bosstones "White Wedding, Part 1" Billy Idol "Would"a Alice in Chains Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 hosi nedavejte ten rocband co uz je venku do psp je tam cervyk ktery vam po chvilke hrania neco uroby s iso adresarom mne zmizli v pspecku hry z ms :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Souhlasím....někde tam je chyba, nejdou ISO hry, musí se znovu naformátovat MS...snad se brzy objeví verze bez této chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 není to náhodou jen ochrana ? http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ja sem rock band stahl z torentu zadny cerv tam nebyl ptz vse mi jde :D...Jinak narez uz se tesim az budu mit odemkly vsechny songy... Jinak pri loadingu u te kapely se mi to taky casto sekne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ja sem rock band stahl z torentu zadny cerv tam nebyl ptz vse mi jde :D...Jinak narez uz se tesim az budu mit odemkly vsechny songy...Jinak pri loadingu u te kapely se mi to taky casto sekne.... prosimte posly mi torrent na pm jelikoz ja at stahnu jakkoukoliv verzi tak zamrzne na zacaku hry.... neljsem lamam vse mam nastavene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Myslim ze tohle je ono http://www.torrentreactor.net/torrents/3039920/Rock-Band-Unplugged-USA-PSP-pSyPSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Myslim ze tohle je ono http://www.torrentreactor.net/torrents/3039920/Rock-Band-Unplugged-USA-PSP-pSyPSP diky moc uz sosam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Jako o červovi nevim. Stáh sem to a v pohodě. Akorát si dejte pozor, aby ste si stáhli opravenej rar nebo aby tam byl fix, protože tam byl problém u part4 a muselo se to nechat projest fixem. Mě to teď už funguje. Grafika toho pozadí fakt skvělá, ale stejně na to nikdo nekouká, protože se člověk musí soustředit na noty a ne na pozadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ja stahl verzi od nejakyho uploadera z PSPICO.com a ta jede narosto OK. Jen dotaz... nenasel jste nekdo multiplayer??? Ja vubec.... mozny je ze jsem spatne hledal. Dost by me zklamalo kdyby ho hra nemela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ja stahl verzi od nejakyho uploadera z PSPICO.com a ta jede narosto OK. Jen dotaz... nenasel jste nekdo multiplayer??? Ja vubec.... mozny je ze jsem spatne hledal. Dost by me zklamalo kdyby ho hra nemela. Myslim ze ho nema....Skoda aspon adhoc by se hodil... Sakra zase sem se zazral do rock band zejtra urco pujdu na resistance.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Tak sem už docela daleko. Akorát sem zkoušel na Hard a to se skoro nedá.. Multiplayer sem taky nenašel, ale aspoň to má music store->Budou nový písničky. Doufám že pudou stáhnout někde i free, pač platit za to asi nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 preco mi ked dam world tour tak ako keby bol stale stlacena sipka do lava, pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 jaj uz mam steho nervy prvy krat mi to znevyditelnilo hry tak sem formatoval ms testol sem kartu a uz isla v pohode tak sem si nahodil ten plugin co znevyditelnuje cfw polozky (nefunguje mi) ale zas zacalo mi robyt tie iste hovadiny (stale vsetko posuva dolava) a potom zasa sa ten cerv alebo co to je obkavyl a zas mi nejdu hry kamos ma to iste iso a ide mu to stale ci ma ten plugin alebo nema co je sakra stym :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.