Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Jo uploadni zo na czshare kamos to chce stahnout....

Jasne :-)

Uz to tam hazu :-) Tak za hodinku tu dodam linky (nejak se to tahne) :-)

EDIT:

Linky zde:

Part 1:

http://czshare.com/733905/kC0p/Rock_Band_by_Cermmy.part1.rar

Part 2:

http://czshare.com/733914/eveS/Rock_Band_by_Cermmy.part2.rar

!!! NO PASS !!!

Sorry, nejak jsem to spatne roztahl na dva party :blink: Jako funkcni to bude, jen budou dva :roll:

Enjoy ! :ziped:

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Nejspíš zkus stáhnout jinou verzi hry, možná je špatně ripnutá.... a nebo zkus ještě mrknout, jestli se ti nesmazala složka ms0:\psp\Game to obvykle vyhazuje tu hlášku Tehre are no games.. Ale pokud by ti ji mazalo pořád složku Game, tak stáhnout jinou verzi.

A nebo... CFW Folder Blocker

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020003

Odesláno
Zkus zmacknout xko kdyz to ma zlatou barvu dava to vice bodu....

Jinak rezim spanku se mi nesekne nabehne tam na pul vteriny loading a hraju dal....

no dyt řikám že to dávám na full combo :) nechám to naplnit celý a pak to pustim, ale stejně..jinak já když to dám do sleepu a pak zpět tak to napíše Resuming... a po pár vteřinách to naskočí. jinak po updatu na fw 5.0 M33-6 se mi to ani jednou neseklo a vše mi jede jak má :)

Odesláno
Nejspíš zkus stáhnout jinou verzi hry, možná je špatně ripnutá.... a nebo zkus ještě mrknout, jestli se ti nesmazala složka ms0:\psp\Game to obvykle vyhazuje tu hlášku Tehre are no games.. Ale pokud by ti ji mazalo pořád složku Game, tak stáhnout jinou verzi.

A nebo... CFW Folder Blocker

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020003

Mám stejný problém na firmwaru 3.90M33 a když jsem kouknul na kartu zjistil jsem, že složka game chybí. Udělal jsem upgrade na 5.00M33-6, zformátoval kartu a použil plugin CFW Folder Blocker. Po spuštění a ukončení hry zase hláška There are no games. Už nevim co dál. Myslel jsem že Folder Blocker pomůže, ale nic. Neměl by někdo nějakou radu co s tim?

Odesláno
Mám stejný problém na firmwaru 3.90M33 a když jsem kouknul na kartu zjistil jsem, že složka game chybí. Udělal jsem upgrade na 5.00M33-6, zformátoval kartu a použil plugin CFW Folder Blocker. Po spuštění a ukončení hry zase hláška There are no games. Už nevim co dál. Myslel jsem že Folder Blocker pomůže, ale nic. Neměl by někdo nějakou radu co s tim?

dej do PSP/GAME prázdný textový soubor

Odesláno

Tahle hra mě zatím dost baví a dá se říct, že na PSP nehraju nic jinýho.

Jinak se mi ale nastesti vyhýbají všechny problémy se spuštěním nebo mazáním.

Ale koukal jsem na první várku DLC songů a jsem zvědavý, jestli se to někomu povede "občurat", aby to fachalo i na ISO.Jsou tam totiž docela dobré songy(Wonderwall,Under The Bridge).A taky doufám, že to bude dostupné i v ČR, aby to nedopadlo jako s Jean D´Ark, kterou jsem musel objednávat ze zahraničí.

• 5 weeks later...
Odesláno
no dyt řikám že to dávám na full combo :) nechám to naplnit celý a pak to pustim, ale stejně..jinak já když to dám do sleepu a pak zpět tak to napíše Resuming... a po pár vteřinách to naskočí. jinak po updatu na fw 5.0 M33-6 se mi to ani jednou neseklo a vše mi jede jak má :)

scie trochu pozdě, ale přece :-) zlatý hvězdy dostaneš, když hraješ na EXPERTA, ale myslim že na to už si přišel ;-)

• 1 month later...
Odesláno
jj pisnicky, promin napsal sem uplnou blbost :D.. na netu sem videl seznam tech 10-ti co maji byt, ale nenasel jsem je, ani zpusob jak je tam dostat zadarmo..

Jde jenom jedna stahnout a ta je zdarma stazene pisnicky zatim nejdou je to pry nemozny v tuhle chvili taky bych chtel sou tam dobry stopy nezbyva nic jinyho nez cekat....

Ja sem ji stahl z usa accountu na ps store...

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu