SSuk Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 http://files.filefront.com/rbup+buddyleerar/;13755300;/fileinfo.html heslo: buddylee tohle je 100% funkcni bez chyb Multak jsem tam opravdu nenasel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 uz to ide a je to jedna z naj hier hlavne to tvorenie kapeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tak už taky sosám. Netušil jsem že už to vyšlo, ale jo. To je paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Cus lidi chtel bych udelat soutez v tehle hre na pisnicku co vam reknu treba o par creditu cf byl by zajem hrali byste??A vysledek byste vyfotili screenshoot pluginem na konci pisnicky je vzdy tabulka obtiznost skore atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 porad mi ta hra nejde:( nemuze to vyt tim ze mam fake region japan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 porad mi ta hra nejde:( nemuze to vyt tim ze mam fake region japan? Ja nevim tak je asi chyba u tebe me to normalne jede....mam cfw 5.00M33-4 a skousel sem to i na kamosove 5.0M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Ja nevim tak je asi chyba u tebe me to normalne jede....mam cfw 5.00M33-4 a skousel sem to i na kamosove 5.0M33-6 takhle vzdy stahnu verzi a ripnu update jinak se mi nevejde na kartu... nemuze to byt tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 takhle vzdy stahnu verzi a ripnu update jinak se mi nevejde na kartu... nemuze to byt tim? Mozna jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tuhle hru fakt nedoporucuji ripovat a pokud se vam nechteji zobrazit hry v PSP, tak ve slozce PSP vytvorte znovu slozku - GAME - a zas je vse OK. Jinak hra samotna se mi celkem zamlouva a hlavne je tu The Perfect Drug od Nine Inch Nails! Ale ani Alice in Chains a Smashing Pumpkins nejsou k zahozeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a pls poradite mi ze ked dam music store tak sa normalne pripoji potom neco stahne a potom napise jakysi error :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a pls poradite mi ze ked dam music store tak sa normalne pripoji potom neco stahne a potom napise jakysi error :( Zadny pisnicky na stazeni nejsou zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 uz aj asi viem preco, lebo ta hra este nieje ofic. vydana a ten m.store este nieje spusteny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 uz aj asi viem preco, lebo ta hra este nieje ofic. vydana a ten m.store este nieje spusteny Tak proc ji vydavaji kdyz to jeste nemaji doladeny..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tak proc ji vydavaji kdyz to jeste nemaji doladeny..? ONI TO ESTE NEVYDALI ! ved som to pisal ze to este neni officialne vydane a inaksie tu je sutaz http://console-forum.net/showthread.php?t=56046 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 ONI TO ESTE NEVYDALI ! ved som to pisal ze to este neni officialne vydane a inaksie tu je sutaz http://console-forum.net/showthread.php?t=56046 Ja to neak nechapu ale to je jdno hlavne ze je to hratelny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 taka vec, ze ten rockband nejde ... v toure normalne nejde bon jovi ani i was wrong od social distortion zapne a pri nazcitavani napise memory stick removed a vypne co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 budeš mít asi tu špatnou verzi najdi nakej jinej upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 taka vec, ze ten rockband nejde ... v toure normalne nejde bon jovi ani i was wrong od social distortion zapne a pri nazcitavani napise memory stick removed a vypne co s tim ? Nejspis mas FAKE kartu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKKAI Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 to bude asi sranda...ale z toho videa to vypada moc jednoduše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Nejspis mas FAKE kartu :dozey: Zlatej sandisk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Nejspis mas FAKE kartu :dozey: nejspis asi mam dobru kartu ... sla mi 2 roky a u ziadnej hry to nerobi len u tejto ... aj to len sem tam cize to bude hrou . to akoze kazdemu ide vsetko ? v tour mode vam vzdy pekne spusti ? a stiahol som dobru verziu co nahodil tekken ze uz je spravna . a tiez mam SANDISK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 no já sem si stáhl jednu verzi a jde mi krásně žádný problémy s kartou a mizejícíma ISO hrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 no já sem si stáhl jednu verzi a jde mi krásně žádný problémy s kartou a mizejícíma ISO hrama a mal si ten problem ? ze ti pisalo memory card removed pri toure ? ked hej tak hod linky na tu verziu co si tahal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Panove, stahl jsem, hraju. Bez problemu. Fungujou vsechny songy. Zamrznout mi to nezamrzlo ani jednou. Proste zadne problemy jsem jeste nezjistil. takze doufam kdyz Vám to sem hodim tak vam to pujde taky.. :-) Uploaduju to na CzShare takze tak do hodinky Vam se hodim link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Panove, stahl jsem, hraju. Bez problemu. Fungujou vsechny songy. Zamrznout mi to nezamrzlo ani jednou. Proste zadne problemy jsem jeste nezjistil. takze doufam kdyz Vám to sem hodim tak vam to pujde taky.. :-) Uploaduju to na CzShare takze tak do hodinky Vam se hodim link. Jo uploadni zo na czshare kamos to chce stahnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.