Butterflyy14 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Ja sem dohral jeden song na Basskytaru 100% bubny 100% Sing 100% a Kytara 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jak se do psp stahujou ty songy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 hele hrál jsem to a nepochopil jsem jednu věc a to, že jestli má nějaký vliv obtížnost, protože jak jsem hrál easy tak to bylo lehučké a a když jsem hrál hard tak to bylo o něco víc komplikovanější ale myslím že nezískám vice hvězd nebo peněz a fanoušků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 jak se do psp stahujou ty songy?? Musis si je koupit z USA PSN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 hele hrál jsem to a nepochopil jsem jednu věc a to, že jestli má nějaký vliv obtížnost, protože jak jsem hrál easy tak to bylo lehučké a a když jsem hrál hard tak to bylo o něco víc komplikovanější ale myslím že nezískám vice hvězd nebo peněz a fanoušků? nn, nezískáš nic navíc, ani peníze, fanoušky nebo hvězdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 mam problém.. kdyz si dam start tour tak se mi to 2x ze 3 prestane svitit kontrolka u MS a vypne se to . je to z pspisoz.com je to cso (uz sem tuhle hru mel asi pred rokem na tom samym psp a nic to nedelalo ) formatoval sem flash 1 a dal sem tam ten sony np 9660 driver ci jak se to menuje : D vyndal sem moje jediny UMD a proste s e to takhle kousne. + mohl by mi nekdo vysvetlit jak si to ulozit? ja toho udelam proste hodne ale dkyz tu hru vypnu a zapnu tak sem zase uplne na tem tesne po vytvoreni kapely nekde sem tam v nastaveni nasel ze de zapnout autosave a jinak to nejde ukloadat ale kdyz ho dam zaskrtnout jako povolit tak mi to pise ze mam vypnout psp aby to taky bylo .. to nechapu : ) dik moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 sem mel podobny problem nahral sem na kartu 10 her a 4 z nich se sekly nekde GTA CHTW pri 2 meste FIFA 10 pri 7 trenerovi atd. vyresil sem to tak ze sem 2x za sebou formatoval kartu protoze predtim sem ji naformatoval 1x sekavali se pak sem tam nahral hry a normalne to jede. ale zalohuj si savedata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 takze chces rict ze mam 2x naformatovat kartu dat si tam ty hry a savedata a uz se to nebudee vetsinou sekat na loadingu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Dá se to hrát ve dvou po Wlanu? jako když jsme u sebe... A můžu na CFW stáhnout písničky? jakýmkoliv způsobem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.