Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Chtěl bych slyšet vás názor na tento PC .

za 1)

http://www.aukro.cz/item563262521_naslapane_tuning_pc_amd_x2_2x2_7_4gb_320gb_9600gt.html

za 2)

http://www.aukro.cz/item565016554_tuning_herni_pc_nvidia_geforce_9600gt.html

Jáký je podle vás lepši ?

Jaká hry na na jake detaily tam pujdou treba a zda je dobry za tu cenu atd....

Díky pls.:wohow:

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Electrike: To co jsem mu navrhnul je o dost lepší.

LoCo99: Mám Q6600 s 8800GT black edition a Crysis mě jede na max detaily (dají se odemknout přes .ini soubor) mě to jede s nižším antialiasingem na rozlišení 1280 x 1024 45FPS a to je 8800GT docela o dost horší než 9800GT (stejný výkon má i ta Ati radeon). A ano, nejspíš to bude procesorem, protože Crysis podporuje quad core.

• 0
Odesláno

čau koukej před vánocema jsem zašel za týpkem a rekl mu že chci vylepšit comp a on mi řekl že ten můj starej se vytunit nedá a že mi za 5000 Kč sestaví nový a neco použije z toho starýho sestavil mi

AMD Athlon Dual Core processor 4050e 2,16 GHz

4,00 GB RAM DDR2

NVIDIA GeForce 9400 GT

+ dvd romku, hardisk250Gb ze starýho PC

Dal jsem za něj 5000 Kč za tu cenu je dobrý sice grafika a procák nic moc ale za 5000

zajdi za nějakym týpkem a ten ti to sestaví

rozjedu na něm i gta 4 na střední a vše jede v pohodě

• 0
Odesláno

Horvy: Kolik máš v GTA FPS? 20? :D

chytil123: V jeskyni jsi spíš spal ty, já mám pc za 10 000 a zatím se mě nestalo, že by mě nešla nějaká hra a to na max - jediné co mám na low je antialiasing, který stejně jde dát na x16 jen když člověk má nějakou hodně dobrou kartu (počítej s cenou kolem 8000 - 12000 za kartu).

Xbox360man: Sestav si to sám, budeš si toho PC víc vážit a něco se naučíš. Pokud si nebudeš jistý s procesorem, tak řekni někomu, kdo má šikovné ruce.

Jinak si myslím, že už není důvod psát do tohodle topicu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu