N1cCo Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 čau, mám QIP 2005 mám zaplou i kotrolu proti spamu ale neustále mi píšou asi ňáky Rusáci nwm proč... Taky máte takový problém?:roll: Takhle vypadá to co mi píšou 404017091 (16:12:19 25/02/2009) Ôčńňčíă mirgrexov(ňî÷ęŕ)ru 44526 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 to nejsou rusaci, je to neco jako virus(ne-li virus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Jo buď vklidu, na mirandu a icq mi chodí skoro každý 3 den nějaký za*raný růsky háky. to nejsou rusaci, je to neco jako virus(ne-li virus) Virus to nebude, pokud by někdo udělal virus tak aspoň, aby ti to chodilu non-stop a né jednou za tejden..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 taky mi tohle furt chodí, nezbejvá mi nic jinýho než ignore no...:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 mam icq a taky mi to chodi .... ale me to chodi od ty doby, co jeden hodnej kamos stahnul a nainstaloval smajly do sveho qipu :D ... smajli mu sice zustali puvodni, ale po odhlaseni mu jiz icq neuznalo jeho heslo, tudiz si musel zalozit novy ucet ... jinak ten Vir byl tak "hodnej" ze vsem jeho kontaktum sam rozeslal linky ke stazeni tech "smajlu" :D .... no a dopadlo to tak, ze par lidi ma od ty doby novy icq :D .... a vse taky zacaly chodit ty podelany spamy :( :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Jo buď vklidu, na mirandu a icq mi chodí skoro každý 3 den nějaký za*raný růsky háky.Virus to nebude, pokud by někdo udělal virus tak aspoň, aby ti to chodilu non-stop a né jednou za tejden..... no tak mě za posledních 40 minut napsalo něco okolo 20 :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 :D Aha, tak možná virus no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no tak mě za posledních 40 minut napsalo něco okolo 20 :dozey: kolem 20 ? me chodí jeden za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 kolem 20 ? me chodí jeden za den No u mě to tak taky bylo ale teď poslední dva dny je to tak 250 za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 No u mě to tak taky bylo ale teď poslední dva dny je to tak 250 za den :D Tak skus lip naprogramovat ten anti spam. Jiank jestli ti to chodi tak casto tak novy ICQ no.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mačo Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 u qipu jde naprogramovat anti spam at ti tohle nechodi napr at se ti tam da otazka a kdyz na ni neodpovi tak ti nebudou mod napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 mě to dělá na ICQ tak 1x za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 No me to obcas hodi na icq ale kdyz se pripojim na QIP tak je to castejci a furt ěšěčšěšřččžčžřžřčž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 MiRanda mi dělá totéž ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 nastav si ze chces dostavat zpravy jen od lidi co mas na seznamu. me se obcas jednou za rok tohle stane ale jinak ne. asi je to neco jak s mailama. zalezi jake lidi mas na listu a kdo tebe. pak je mozne ze se contact listy nekomu dostanou a uz jede spam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 hah QIPec mi to taky dela, a pravda...instaloval jsem sadu nejakejch novejch smilu, a smileys nikde jen zajebany spam :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 me to taky chodi tak jednou za tejden a sere me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Mě to taky chodí, asi 5x do tejdne, ale je to několik učtu... Jinak, dam je do ignoru a je pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 čau, mám QIP 2005 mám zaplou i kotrolu proti spamu ale neustále mi píšou asi ňáky Rusáci nwm proč... Taky máte takový problém?:roll:Takhle vypadá to co mi píšou 404017091 (16:12:19 25/02/2009) Ôčńňčíă mirgrexov(ňî÷ęŕ)ru 44526 A jsi si jistý, že to máš 100% zaplý? Velde přidání uživatelů ti musí svítit zprava s červenym kolečkem. Main menu| Add/find user| Protection | Your custom status Btw. mě teda nepíše nikdo...občas ani ti kdo mi chtějí opravdu napsat, neboť jsou buď tak líní nebo leví, že mou zprávu dekážou přelouskat :X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 sem na tom podobne jak vy dojde mi to jednou za cas a ignor sice mam zaply ten antispam ale nejak to nepomaha kdyz neodpovi na otazku mam nastavene ale stejne to nepomaha sadu smilu sem naistaloval kdysi ale zmenilo mi to heslo na icq takze problemek tak mam nove icq ale i na starem mi to chodilo nez sem to naistaloval ale tak ignoruju to zas tak si z toho hlavu nedelam dam ignor a pokracuju akorat to pokazde pise z jineho icq takze to nebude vir si myslim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 No jelikož používám linux, tak tu mám Kopete... Denně mi chodí tak 3 spamy, ale zrovna dneska asi 5 :-D, zvykl jsem si --> IGNORE :love::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Jo taky chodi.Me to ani moc už neva.Sem si zvikl:cheesygrin:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyk9 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Taky mně to nekdy prijde, tak dam Odstranit sebe z uzivatelova seznamu a pak si ho odstranim i u sebe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Jo jo,tak se hlásím, někdy napíšou 3 za den a někdy 1 za 14 dní...ale pišou hajzlové...okamžitě ignor(mám ICQ 6,5) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Dnes mi prisel jeden.. tipoval bych to tak na 3-5 za tejden.. Zatim mi to nevadi. A mam Mirandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 mně to sem tam taky příjde, ale člověk si po čase zvykne klikne na ignor a je to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
N1cCo
čau, mám QIP 2005 mám zaplou i kotrolu proti spamu ale neustále mi píšou asi ňáky Rusáci nwm proč... Taky máte takový problém?:roll:
Takhle vypadá to co mi píšou
404017091 (16:12:19 25/02/2009)
Ôčńňčíă mirgrexov(ňî÷ęŕ)ru 44526
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts