Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

QIP neustálý spam

N1cCo

Otázka

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Jo buď vklidu, na mirandu a icq mi chodí skoro každý 3 den nějaký za*raný růsky háky.

to nejsou rusaci, je to neco jako virus(ne-li virus)

Virus to nebude, pokud by někdo udělal virus tak aspoň, aby ti to chodilu non-stop a né jednou za tejden.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

mam icq a taky mi to chodi .... ale me to chodi od ty doby, co jeden hodnej kamos stahnul a nainstaloval smajly do sveho qipu :D ... smajli mu sice zustali puvodni, ale po odhlaseni mu jiz icq neuznalo jeho heslo, tudiz si musel zalozit novy ucet ... jinak ten Vir byl tak "hodnej" ze vsem jeho kontaktum sam rozeslal linky ke stazeni tech "smajlu" :D .... no a dopadlo to tak, ze par lidi ma od ty doby novy icq :D .... a vse taky zacaly chodit ty podelany spamy :( :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo buď vklidu, na mirandu a icq mi chodí skoro každý 3 den nějaký za*raný růsky háky.

Virus to nebude, pokud by někdo udělal virus tak aspoň, aby ti to chodilu non-stop a né jednou za tejden.....

no tak mě za posledních 40 minut napsalo něco okolo 20 :dozey:

Odkaz ke komentáři

• 0
čau, mám QIP 2005 mám zaplou i kotrolu proti spamu ale neustále mi píšou asi ňáky Rusáci nwm proč... Taky máte takový problém?:roll:

Takhle vypadá to co mi píšou

404017091 (16:12:19 25/02/2009)

Ôčńňčíă mirgrexov(ňî÷ęŕ)ru 44526

A jsi si jistý, že to máš 100% zaplý? Velde přidání uživatelů ti musí svítit zprava s červenym kolečkem.

Main menu| Add/find user| Protection | Your custom status

Btw. mě teda nepíše nikdo...občas ani ti kdo mi chtějí opravdu napsat, neboť jsou buď tak líní nebo leví, že mou zprávu dekážou přelouskat :X

Odkaz ke komentáři

• 0

sem na tom podobne jak vy dojde mi to jednou za cas a ignor sice mam zaply ten antispam ale nejak to nepomaha kdyz neodpovi na otazku mam nastavene ale stejne to nepomaha sadu smilu sem naistaloval kdysi ale zmenilo mi to heslo na icq takze problemek tak mam nove icq ale i na starem mi to chodilo nez sem to naistaloval ale tak ignoruju to zas tak si z toho hlavu nedelam dam ignor a pokracuju akorat to pokazde pise z jineho icq takze to nebude vir si myslim :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu