Kuca85 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Zdravim....koupil jsem si tiskarnu canon pixma mp630 s tim ze si ji pripojim k ps....pripojkl jsem ji pres usb a ps ji nenajde....nevite nekdo co s tim....dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 nemá se nainstalovat nějakej program? nebo se koukni do nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuca85 Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 instalacni cd je na windows a macintosh....a psko je nenainstaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ne všechny tiskárny jsou s PS3 komatibilní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kuca85
Zdravim....koupil jsem si tiskarnu canon pixma mp630 s tim ze si ji pripojim k ps....pripojkl jsem ji pres usb a ps ji nenajde....nevite nekdo co s tim....dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.