Cartman182 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Čau , stahnul sem si grida a normalne cracknul .... hra se jako by chtela sputit ale nabehne pouze cerna obrazovka a nic , cracků sem zkoušel více a nevím čim to je .. pls poradte .:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zkus nejnovější ovládače ke grafické kartě...8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 to mě nenapadlo .... díky zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zkus nejnovější ovládače ke grafické kartě...8) jj jak rika zkus novy ovladace....a nebo taky podle toho co mas za grafiku..btw tohle delaj hry kdyz potrebujou pixel shader 3.0 a ty mas napr 2.0.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 moje grafika je GeForce 8600 Tak ovladačama to není , dal sem tam nový a ted nenabehne ani ta cerna obrazovka... :( 2 kliknu a nenaskoci nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ment0skA Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 pokud hrajes na windows XP musis mit service pack 3 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Ten taky mám :( nevíte co s tím ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Čau , stahnul sem si grida a normalne cracknul .... hra se jako by chtela sputit ale nabehne pouze cerna obrazovka a nic , cracků sem zkoušel více a nevím čim to je .. pls poradte .:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts