Astaroth Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Nej hra Monster hunter freedom 2 ,ale je taky nejtezsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 ja sem dohral kinkdoom of paradise neboli kay of haeven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ywos Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 No podle mě je nej Dungeon Sige, už to hraju podruhý na elite a fakt mě to baví, skoro žádný keci a pořádná akce. Bohužel Monster Hunter Freedom mě nějak nesedlo, no spíš sem to moc nepochopil. Dcl by se mě líbilo ňáký MMO RPG, asi nic takovýho neni co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Myslím že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 jo tak moje prvni FF byla devitka...dohral jsem ji az na paty pokus, jednou sem mel nahrano dokonce 256hodin(nekecam!) a stejne jsem to kvuli zakysu nedohral....ale nejvetsi zazitek byl vzdy takovy: bavilo me to kdyz jsem byl v Gizamaluke, po porazeni vodniho bosse jsem sel nahoru na ten kopec jak me pred nim mogglove varovali ze je to tam nebezpecny a nejdrive jsem sel na garudy ze kterejch bylo haaaaafoooo experience, musel jsem mit stesti abych chytil jen jednu garudu toze 2 by byly naprosto moc(pro neznale-v te dobe co jsem je zabijel garudy jsem byl v pulce 1.CD, normalne se garudy objevuji az v pulce 3.CD) jen co jsem pozabijel hafo garud tak sem byl vyekspenej jako prase.... hral jsem dal... v dalsi casti hry jsem si koupil coral ring(ty ktere pohlcuji elektrinu!) a jakmile se pribeh prehoupnul opet na ty se kteryma sem mlatil garudy tak jsem sel na Grand Dragon(ty se biji normalne az kdyz dostanete lod na 3. CD(ja jsem byl porad v pulce 1. CD !!!(v lese=garudy, mimo les=Grand Dragon) pokud pouzil jeho "Thungada" tak me to pouze pribralo kolem 5000zivota!!!, timto zpusobem vas nikdy nezabije!!! staci s vivim pouzivat Bio nebo Blizard+ defence down s quina(ted nevim presne jmeno)+ ozivovani po porazeni draka vam stoupne LEVEL MINIMALNE O 8 CISEL!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 no devítku asi začnu hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.