EpiC1468621732 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Grid...je to fakt super simulator ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braintkent Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Kup to jinde usetris a este si kup grid pac je to best zavodni hra ale jako forza neni spatna až na ovladani a dirt jsou taky good ale proti grid nemaji nejmensi sanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 2KARySTAL: grid je nej hra,ale na cem jsi ji hral? Ja jsem grid hral dlouho na pc s volantem,a na pc je to pro me to nejlepsi,co je,narez maximalni. Nateseny jsem si ji koupil i na xko a byl jsem proste zklamany,model rizeni je jak z jine hry. Dirt presne naopak-na pc je nemastny neslany,auta se silene pretaci,volant za chvili urves a grafika sice pekna,ale na xku to je uplne neco jineho. Myslel jsem to tedy tak,ze neni problem v gridu,ale v jeho konverzi pro x360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Grid ani žádnou jinou hru sem neskoušel protože moje PC je už nákej pátek za zenitem a posledni asi 3 roky sem hral jen wow se kterym sem před vánocema seknul, proto chci ixbox, kupovat ho na ixzone chci prototoze už tam mám nazbíranejch 500kreditu a xbox by eště dost přidal, jinak sem začal přemejšlet i o tom burnoutu. Prachy za brigadu se o tejden spozději takze se spozdí i xko grrrr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 jednoznacne Forza 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braintkent Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 forza ma na hovno ovladani. Grid sou good. dirt proste rally je to tessi ale taky dbry. ale grid souperfektni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.