Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Časopis o breakdance, hip hopové kultuře a rapu?

andre06

Recommended Posts

Zdarec lidi,

zajímalo by mě, jestli by někdo z vás neměl chuť rozjet nový projekt. Jednalo by se o internetový časopis (=> prostě emag), který by pojednával o breakdanci, hip hopu a jeho kultuře popřípadě i o rapu.

Pokud by se někdo našel napište mi sem.

Jelikož už mám dost projektů, tak hledám nejen grafiky, recenzenty, lidi, co by psali novinky, ale také odpovědné vedení časopisu, kterému bych velmi pomáhal.

Jestli to někoho nadchlo a dříve jste o tom uvažovali, tak se tu přihlašte a řekněte co by jste rádi a jaké máte zkušenosti.

Je to z důvodu, že mám breakdance forum a chtěl bych aby vydával i vlastní časopis, tak mě napadlo to všechno propojit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každou chvíli? to ne, v PSP Revue jsem byl jen na výpomoc, ale nakonec ani nevím jak jsem se stal šéfredaktorem a trošku to tam rozjel, brzy se těšte na mnohem delší a lepší číslo než předtím.

Jinak mou prioritou je právě to breakdance forum a v rámci něj chci založit ten časopis.

Jinak o dalších projektech nevím :D

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...

Je to už hodně dlouho, co tu byl tento topik založen, právě teď vyšlo první číslo časopisu Bboy Soul vol.1, který je zaměřen především na bboying. Pokud chcete, tak si jej můžete stáhnout, dávám to sem jen pro zajímavost.

Bboy Soul vol.1

pro nejlepší zobrazení nastavte v pdf přiblížení na 100%

obalka.jpg

V časopise naleznete následující články:

-Rubrika Aktuality ze světa

Mex se vyjádřil o bboyingu před a po roce 2000

Krayz E Kujo o stylu a powermoves

Historie bboyingu na Taiwanu:

Kvalifikace Battle of the Year se opět vrací do ČR

-Rubrika Rozhovory

Rozhovor se Soul Kingz:

Rozhovor s Virusem z T.I.P (Korea)

-Rubrika Známé osobnosti a crew

Jabbawockeez

- Rubrika Jak na trénink

Planche tutoriál

-Rubrika Extra

Film Ragging phoenix

IBE 2009 fotky

Download:

http://www.bboy-forum.cz/forum/viewtopic.php?f=86&t=1474

(Vím, že tu nemáte rádi linky odkazující na jiné stránky, ale pokud na něj kliknete naleznete i vysvětlení, proč tu není rovnou link na stažení.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu