andre06 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Zdarec lidi, zajímalo by mě, jestli by někdo z vás neměl chuť rozjet nový projekt. Jednalo by se o internetový časopis (=> prostě emag), který by pojednával o breakdanci, hip hopu a jeho kultuře popřípadě i o rapu. Pokud by se někdo našel napište mi sem. Jelikož už mám dost projektů, tak hledám nejen grafiky, recenzenty, lidi, co by psali novinky, ale také odpovědné vedení časopisu, kterému bych velmi pomáhal. Jestli to někoho nadchlo a dříve jste o tom uvažovali, tak se tu přihlašte a řekněte co by jste rádi a jaké máte zkušenosti. Je to z důvodu, že mám breakdance forum a chtěl bych aby vydával i vlastní časopis, tak mě napadlo to všechno propojit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 no ono se mi tak zda,ze ty rozjizdis kazdou chvili nejaky novy projekt;) ... ze te to porad bavi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Každou chvíli? to ne, v PSP Revue jsem byl jen na výpomoc, ale nakonec ani nevím jak jsem se stal šéfredaktorem a trošku to tam rozjel, brzy se těšte na mnohem delší a lepší číslo než předtím. Jinak mou prioritou je právě to breakdance forum a v rámci něj chci založit ten časopis. Jinak o dalších projektech nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 break dance mam velmi rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 ale jo,může byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Je to už hodně dlouho, co tu byl tento topik založen, právě teď vyšlo první číslo časopisu Bboy Soul vol.1, který je zaměřen především na bboying. Pokud chcete, tak si jej můžete stáhnout, dávám to sem jen pro zajímavost. Bboy Soul vol.1 pro nejlepší zobrazení nastavte v pdf přiblížení na 100% V časopise naleznete následující články: -Rubrika Aktuality ze světa Mex se vyjádřil o bboyingu před a po roce 2000 Krayz E Kujo o stylu a powermoves Historie bboyingu na Taiwanu: Kvalifikace Battle of the Year se opět vrací do ČR -Rubrika Rozhovory Rozhovor se Soul Kingz: Rozhovor s Virusem z T.I.P (Korea) -Rubrika Známé osobnosti a crew Jabbawockeez - Rubrika Jak na trénink Planche tutoriál -Rubrika Extra Film Ragging phoenix IBE 2009 fotky Download: http://www.bboy-forum.cz/forum/viewtopic.php?f=86&t=1474 (Vím, že tu nemáte rádi linky odkazující na jiné stránky, ale pokud na něj kliknete naleznete i vysvětlení, proč tu není rovnou link na stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.