AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Hojas, kdesi jsem slyšel, že když si stáhnete velké množství souboru z internetu(hry, videa atd...), tak vám to zaseká pc.Máte s tím zkušenost?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Jasně, že mám. Právě před týdnem jsem přeinstaloval svůj notes, právě kvuli tomu, že jsem stahoval kde co, teď stahuju jen to co potřebuji. To ovšem neznamená, že nestahuji hry, mp3, videa atp. Stále stahuju:) Až zase bude notes pomalej, tak ho přeinstaluju;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Sem si to myslel.Dělám dobře, že půjčím credits kámošovi na czshare, ten mi to stáhne a já si jen už hraju.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Ja osobne reinstaluju Windowsi jen kdyz uz opravdu neni jina moznost ale je pravda ze treba na mem druhem compu jsem nereinstaloval asi tak rok a pul a je mnohem pomalejsi ... asi to bude tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Samozdřejmě!! registry atd... prostě se to zase*e ! ale stačí každý den šistit PC různými programy(osobně používám 4) a jednou za čas defragmentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Jo jen tak pro info.Mám program Ashampoo winOptimazer 2009.(optimalizace Windowsu)Říkal jsem si to je p****ina.Instavat to nebudu.Jednou, když jsem byl u dědy a má kotel zasekaný pc jsem to zkusil.Našlo to asi 1540 nepotřebných souborů.Tak říkám no zkusím, snad to pomůže.Super.Pc se značně zrychlilo.Pokud hodně stahujete nezbytná součást pc.Jednou sem stahoval z torrentu a žeprej, čumím na to 2500 nepotřebných souborů(10GB).Super, fakt to doporučuji.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Já používám-Tune up 2007,REGcleaner,Ccleaner,AD aware, smart defrag,ad watch, a každý den mě to uvolní tak 50 mega.... dyž sem to naisntaloval poprvý po X měsícíchpoužívání tak mě to yvšislitlo něco kolem 30 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Já používám-Tune up 2007,REGcleaner,Ccleaner,AD aware, smart defrag,ad watch, a každý den mě to uvolní tak 50 mega.... dyž sem to naisntaloval poprvý po X měsícíchpoužívání tak mě to yvšislitlo něco kolem 30 GB Moc těch programů neznám jen Ccleaner, ten je taky super.Mě osobně stačí jeden program.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Já nevim jak vy, ale přeinstalace mých Vistu dělám vždycky přes večer se zachováním dat, aby se mi nevymazaly. A poté je vše ok - rychlost jako vždy. Žádnej program nemám, nechci, nepoužiju, lepší defragmentace a přeinstal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Kdyz to tahas na plochu, a nemas to tam "uklizeny" tak se ti zpomaluje nacitani pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ja na to kašlu za den stahnu tak 50 souboru sice občas to je trochu pomale preinstaloval sem win 1x za 4 roky protoze se mi poskodil... Jinak nechce se mi to tam furt vsechno znovu nahravat...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ja na to kašlu za den stahnu tak 50 souboru sice občas to je trochu pomale preinstaloval sem win 1x za 4 roky protoze se mi poskodil... Jinak nechce se mi to tam furt vsechno znovu nahravat...:bash: Chůdák tvůj počítač. 1x za 4roky:) Znám lidi co ho přeinstalovávaj každej druhej až třetí týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 já nwm , přeinstalovaní windows je aspon hodina , defragmentace je tak přes noc minimálně , občas si jen proscanuju Pc , spustim analýzu C-Cleaneru , a poklidim na ploše, nic jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 tak já takovej šílenec nejsem stahuju hlavně filmy a písničky ale všechny tyhle věci se snažim narvat na exterák takže mam v pc celkem uklizeno a počitač přeinstaluju ta jednou za 3měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Chůdák tvůj počítač. 1x za 4roky:) Znám lidi co ho přeinstalovávaj každej druhej až třetí týden. Stojí to za to, stále zálohovat?:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 když už sme u toho, nevíte nějakej program přez kterej rychle odinstaluju programy ? to co je ve windows mi silně nevyhovuje , příprava uninstallu je tak 5minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 když už sme u toho, nevíte nějakej program přez kterej rychle odinstaluju programy ? to co je ve windows mi silně nevyhovuje , příprava uninstallu je tak 5minut Znám jen CCleaner.Super program.Doporučuju. POZOR na to aby sis nesmazal něco jiného.Ze začátku budeš mít v tom programu zmatek.(teda já měl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 co ja vim tak defragmentace u novejsich HDD neni nutna.....staci promazat registry atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 jak uz tady padlo mnohokrát tak se to zpomaluje. ja mam zalozni bootovaci CD a kdyz se neco stane (naposledy jsem omylem vymazal slozku System32) :) tak to jednoduse preinstaluju a mam to cisty. disk mam na C a D takze data (mp3, filmy..) proste veci co jsou pro mne dulezity mam na D. Take mam Boot udelanej s tim, ze to mam nakonfigurovany (ovladace grafiky, pluginy, antivir..) to mi pripomina, ze az budu mit cas tak si projedu a promazu ''decko'' :D co ja vim tak defragmentace u novejsich HDD neni nutna.....staci promazat registry atd... registry mazat mazat to jo! ja mazu ale jen pres total comannder Temps :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Stojí to za to, stále zálohovat?:dozey: Zálohovat? Spíš přeinstalovat. Ano má to cenu, já to dělám jednou do půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Zálohovat? Spíš přeinstalovat. Ano má to cenu, já to dělám jednou do půl roku. Jo tak jednou do pul roku to de, ale jak istam psal, že znáš lidi kteří to 2x za týden přeinstalojout.Tak to omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Na registry z instalací/re-instalací/odinstalací určitě CCleaner. Výborný prográmek, celkem user-friendly. Pak počítač může zpomalovat škodlivý zdroj z internetu ( wormsi, viry, průzkumníci ), na ty menší doporučuju program Search&Destroy a na větší nějaký antivir - Avast, NOD32, Kaspersky Antivirus, etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.