Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jo jen tak pro info.Mám program Ashampoo winOptimazer 2009.(optimalizace Windowsu)Říkal jsem si to je p****ina.Instavat to nebudu.Jednou, když jsem byl u dědy a má kotel zasekaný pc jsem to zkusil.Našlo to asi 1540 nepotřebných souborů.Tak říkám no zkusím, snad to pomůže.Super.Pc se značně zrychlilo.Pokud hodně stahujete nezbytná součást pc.Jednou sem stahoval z torrentu a žeprej, čumím na to 2500 nepotřebných souborů(10GB).Super, fakt to doporučuji.:)

• 2 weeks later...
  • Moderators
Odesláno
Ja na to kašlu za den stahnu tak 50 souboru sice občas to je trochu pomale preinstaloval sem win 1x za 4 roky protoze se mi poskodil... Jinak nechce se mi to tam furt vsechno znovu nahravat...:bash:

Chůdák tvůj počítač. 1x za 4roky:) Znám lidi co ho přeinstalovávaj každej druhej až třetí týden.

Odesláno

jak uz tady padlo mnohokrát tak se to zpomaluje. ja mam zalozni bootovaci CD a kdyz se neco stane (naposledy jsem omylem vymazal slozku System32) :) tak to jednoduse preinstaluju a mam to cisty. disk mam na C a D takze data (mp3, filmy..) proste veci co jsou pro mne dulezity mam na D. Take mam Boot udelanej s tim, ze to mam nakonfigurovany (ovladace grafiky, pluginy, antivir..) to mi pripomina, ze az budu mit cas tak si projedu a promazu ''decko'' :D

co ja vim tak defragmentace u novejsich HDD neni nutna.....staci promazat registry atd...

registry mazat mazat to jo! ja mazu ale jen pres total comannder Temps :D :D :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu