el-barto Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 zkoušel jsem si jailbreaknout iPhone 3G, mam verzi 2.2.1, nejdřív jsem to zkoušel dát dolů na 2.2 a 2.1, ale vyskakovala mi nějaká chyba, potom jsem na netu našel návod na jailbreak přímo 2.2.1, všechno jde v pohodě až na konci před tím nahozením do DFU módu se mi to sekne ... :cry: ... píše to "čekejte než se iPhone připojí do recovery módu", ale ani po pěti minutách to nic nedělá i když iPhone v recovery módu na 100% je, dokonce i iTunes mi to napíšou když je to k tomu připojený .. pls nevíte někdo co s tim mam dělat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 jde restore v itunes?? jestli jo tak to restoruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 njn, to jsem zkoušel, ale dělá to pořád, prostě se to nedostane k tý pasáži s mačkáním home a power button ... :( tady se mi to sekne: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 nemůže být chyba v programu quickpwn...?? zkusim donwgradovat na 2.2 a stáhnout jinej quickpwn ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 ja mel podobnou chybu ale s prvnim redsn0w u itoucha 2g , bylo to programem , a ten iphone se ti teda dostane do dfu mode??? pac itunes mi taky hazelo ze to mam v dfu ale mel sem to blbe musis drzet home+power 10 sekund a pak drzet home aspon 8 vterin pac nekomu to na drzeni 5 vterin nefacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Máš tam staženej stejnej softwer jako v tom QucikPwnu jestli nemáš QucikPwn pro 2.2 ? a softwer 2.2.1 nebo naopak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 no co se týče toho softwaru, tak mam QP 225-2 a co se týče toho DFU, tak to mi nejde a nechápu proč, normálně to udělam na 10 sek. home a power, pustit power a 10 sek. home, počítač pípne, jako kdyby našel novej hardware, ale itunes ho nerozpoznaj ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 neni na začatku držet po vypnutí jen home ? 10 s a pak držet 10 s home and power a pak pustit power a pokračovatv držení home 30 s ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 tak to asi ne .. nikde jsem to takhle nenasel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 takzapni ty itunes aniz by se samy zapinali nebo tak neco :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 coze ?? :) .. no to je jedno, oni jsou zapli, ale nezaznamenaji, ze je pripojenej iPhone v DFU modu ... EDIT: tak jsem to zkusil downgradovat na 2.2 a při jailbreaku mam stále stejnej problém :cry: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Problém vyřešen, pro každého kdo má stejný problém(nejsem jediný :)), doporučuji zkusit JB z jiného PC. Udělal jsem si ho na bráchovo notebooku s Vistama a všechno v pohodě ... pls Lock ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.