Luk3z^ Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Moje oblíbená témata: Názvy témat se shodují s názvy v cydiiiFrozen iFrozen Vending machine LittleBigPlanet Beer Battery II Call of Duty 4 + cod4battery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobek92 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Hele chci se zeptat.. To si u těch songů děláte ty TAGY sami myslim obrázek alba a tadyto nebo máte stránku kde ten song už má i obrázek alba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Já většinou sám přez iTunes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 vetsinu ti vyplni iTunes, ostatni musis sam. Ja to tam mam vsechno a je to nice ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobek92 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Mě to iTunes neudělá a růčo 350 songů :( .. :D... Nedělá to někdo na zakázku.. ?? :D rád zaplatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Rozhodně miluju tyhle 2 theme Theme jsou s Cydia a názvy 1)iGlass 2)Bluebird Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Přesně jak píše Wolf.cz.Ty origináli se mi nejvíc líbí.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tak to trochu oživíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 LOL skin Windows Vista v Applu to je nechutny a hnusny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Update mara_blind:No že se nestydiš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 No kedze som upgradol na final fw 3.0 tak nemam jb a teda peknu, zakladnu temu :D Ale za ten spotlight a landcape mod v maili to stoji :D Upozornujem aby ste na iPhonoch neupgradovali lebo to upgradne aj baseband a budu problemy s jailbreakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 @mara_blind: mně se to docela líbí, to je z Cydie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 z cydie + několik ikon jsem si dělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloubik Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 tak jsem se nudil ve škole a jedno jsem si nakreslil, celkem se mi líbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.