<^KeNnY^> Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 FLASHGET- Download klient Takže, jak jsem si tu mnohokrát všiml, většina nováčků si stěžuje na stahování z CZShare, konkrétně na to, že se jim stáhne (například) ze souboru, který má 1GB jen 800 MB, což má za důsledek, že jste vyhodili 800 MB za nic a můžete začít tahat od začátku. Na tento problém jsem objevil snadný prográmek, něco jako IMD, akorát se jmenuje FlashGet (link na download níže), doporučuje ho sám CZShare a v mym případě stoprocentně pomohl, ovládání je jednoduché, asi neni potřeba vysvětlovat, sami pozáte. SCREENSHOT: INFO & DOWNLOAD http://www.slunecnice.cz/sw/flashget/new/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Ten je doporučovanej i na profi stránce czshare... :dozey: takže nic novýho...když si dáte linky do grabberu tak vám to hned vyhodí direct linky ktery zkoupirujete do flashgetu a uz vam to stahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Já vim, ale všichni si na to stěžujou, tak jsem to sem dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 hlavne me se taky nekdy stane ze mi flashget nestahne celej soubor,ale to se mi stalo asi 2x takze nic zavaznyho(mozna chyba z me strany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ahoj začal jsem také používat FlashGet ale mám problém... Pokud probíhá víc stahování a já mám stahnutý jeden ze souborů na 100% tak s ním nejde nic dělat. Musím vypnout FlashGet a pak ho můžu přesunout případně spustit, ale jinak mi to píše že se souborem pracuje jiný program. Co s tím??? Je to dost otravný když tam nasázím linky s fimama a musím čekat až se stáhne všechno :-( Poradíte někdo ? Díky OS: Win Vista Home Premium, FlashGet 1.9.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ahoj začal jsem také používat FlashGet ale mám problém...Pokud probíhá víc stahování a já mám stahnutý jeden ze souborů na 100% tak s ním nejde nic dělat. Musím vypnout FlashGet a pak ho můžu přesunout případně spustit, ale jinak mi to píše že se souborem pracuje jiný program. Co s tím??? Je to dost otravný když tam nasázím linky s fimama a musím čekat až se stáhne všechno :-( Poradíte někdo ? Díky OS: Win Vista Home Premium, FlashGet 1.9.6 no tak asi nic stim neudělaš ,ale muzeš pozastavit stahovani vypnout flashget spustit film a zase zacit stahovat jak jednoduchy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 no tak asi nic stim neudělaš ,ale muzeš pozastavit stahovani vypnout flashget spustit film a zase zacit stahovat jak jednoduchy xD Prosté jednoduché... geniální :-) thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire74 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Mam problem.Flashget mi szahne vzdy jen nejaky soubor o par kilobytech a nevim,co s tim.Pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Mam problem.Flashget mi szahne vzdy jen nejaky soubor o par kilobytech a nevim,co s tim.Pls help no bud je problem stím souborem ,ale to je blbost kdyz pišeš že vzdy ,a stahujes ty linky ze to daš na czshare do textovyho graberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire74 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 No koumal jsem nad tim tak dlouho,az jsem to rozchodil...Ale dik Dave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Zkuste to projet Antivirem.Mě to nahlásilo Spyware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 stahnete si nejnovjejsi operu prez tu to je nejlepsi stahovat z czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.