Pato0925 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jaký je váš nejoblíbenější nápoj?? Já mám asi nejradši Sprite, protože je tam přiměřené množství bublinek, a má výbornou chuť, ale ještě mi hodně chutná Big Shock Nesnáším Kafé, ten smrad nemůžu vydržet:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jak kdy... chutná mi Coca,Fanta, někdy si dám i Pepsi...:) zato při fotbale (tréninku, o přestávce v rozehraném zápase atd) miluju normální vodu (hlavně když je velké vedro)... docela mi chutná i Ice Coffe 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 SemteX:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Pepsi,Kofola a když je žízeň tak Sprite :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Pivo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 to Máca: jj na kofolu jsem zapomnel, ale kofola jedine točená )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 urcite koofola a jinak asi bigsock a takovy ty ružny energy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 určite cola,sprite a takovy podobny a u energi drinku hlavne hell:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 kofola je nejlepši!!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Guacamayo...pil som to na dovolenke na Menorke, a odvtedy sa snazim nieco podobne pit aj tu v strednej Europe, ale bezuspesne :). A tiez tocena kofola FTW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 kofola,big shock,kafe s mlíkem a cukrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Semtex 0,5L ... ináč staropramen/kozlíček.. :) není to z machroviny, prostě chutná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 to Máca: jj na kofolu jsem zapomnel, ale kofola jedine točená )) Já na ni zapomenout nemohl...dělaj to 20 km od mího bydliště :cheesygrin: Já ji piju skoro pořád :D . Jo a z pivek mi nejvíc chutná Radegast a Zlatý bažant 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Já na ni zapomenout nemohl...dělaj to 20 km od mího bydliště :cheesygrin: Já ji piju skoro pořád :D . Jo a z pivek mi nejvíc chutná Radegast a Zlatý bažant 8) jj ja ji zrovna v sobotu pozde v noci, nebo v nedeli brzo rano (to si uz nepamatuju :cheesygrin:) mel, ale jen normal z flasky..takze nic moc...ale tocena to je jina kava...s kamosema na raftech, jsme se zastavili v jedne hospudce, a vyprahlí jsme si ji s obedem dali, to bylo neco :!::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 no tak úplně best je gold tequila ... potom zlatej bažant nezapomenutelná chuť (obzvlášť tmavej) jinak sprite ... big shock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 jelzin (apfel) :D a jinak big shock.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 nejvic asi kofola,ice tea jinak nekdy zajdu na pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 RedBull,Kofola,BurN, nemám rád big shock-je tam toho hodne, a pak mate v puse tu velice sladkou prichut :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Dr. Pepper nejlepsi =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Hostan apod... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Sprite,mirinda, pivo,... ale nidky bych se nemoch vzdát houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Coca-Cola kralovna napoju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Nápoj zvaný Pomeranč od společnosti Hruška (2l za 6,50kč :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Red BuLL,Fanta,Pepsi,Mattoni,Korunní,jelzin a taky někdy ty aloe vera sou docela dobrý..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 kofola(jedině točená), semtex (i s CO2), redbull ( to je bestovní), bigshock, burn(joo, řůžovej :D ), kafe... prostě nápoje s hodně kofeinem ;) ....a taky miluju jablečnej džus...:P jo a energy jelzin (chutná jak brufen) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.