Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Ahooj Mám prozbu kde mám stahnout Qipa bo Icq do mobilu prosim nakej odkaz kde to stahnu už sem to hledal vždycky sem to našel ale nák to nešlo Dííky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=jimm&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 http://www.google.com/search?hl=cs&client=opera&rls=cs&hs=uFv&q=qip+mobile&btnG=Hledat&lr= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Nechápu proč to má jenom nákych 260kb a prosimte nevíš jestli to je zadarmo odesilani z ajska v mobilu mám pravě internet na 3měsice zdarma tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jo, pokud myslis ten net od O2, tak to budes mit v ramci tech 3 mesicu free. Ma to jen 260kB protoze je to MIDP (java) aplikace.. Tech par zdrojovych kodu moc nezabira.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Tet nechapu pošli mi link co mám přesně stahnout a budu zato něco platit?díík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Tady si to natukej a stahni a hod do mobilu http://jimm.im/online/0.6.0/cz/index.php Pokud mas ten net na 3 mesice zdarma, jak pises, tak platit nebudes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jo mám na 3měsice internet zdarma ale když smse ptal na 02 jestli bymi mhli poslat odkaz ke staženi ICQ tak mi poslali a řikali že když pošlu z Ajska 1 zpravu tak budu platit 1kč tak pravě jestli to neni tohodle ale Kámoš to má zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Budes to mit free. Aby jsi mi pak nenadaval - neni nic jednoduzsiho, nez to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Taže bych neměl nic platit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Nemel. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 A je normálni že se to připojuje už asi 3minuty a furt to stojii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 a když čekat tak semi ukažou jenom čisla a nepřihlasise to 205.188.179.233 A nevíš estli je náka stranka že se mužeš na Ajsko přihlasit na Internetu jako je napřiklad MEEBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 ebuddy.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 a neva že mám 02? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Ne ale va ze ses strasne hloupej, nebo se proste nehodis i na ty nejzakladnejsi "it" veci. gl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jj ja se pravě zeeptam než aby mi pak přišel učet na Deseti tisice Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jj a ješte mám rpozbu bylo tam stahnout do Mobilu ebuddy.com stahnul sem to jede to dobře ale jestli seto neplati bo nějak třeba za odeslani z pravy z Ajska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Neeeeeeeee, je to v ramci APN Internet, kterej mas zdarma na 3 mesiceee... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Jo mám na 3měsice internet zdarma ale když smse ptal na 02 jestli bymi mhli poslat odkaz ke staženi ICQ tak mi poslali a řikali že když pošlu z Ajska 1 zpravu tak budu platit 1kč tak pravě jestli to neni tohodle ale Kámoš to má zadarmo To zas pěkně kecali, bo standartní sazba netu mobilních operátorů je 0,06-0,1 Kč/kb vč.DPH... a jedna zpráva na jimmu většinou nemá ani ten 1kb.. tákže si to přeber sám ;) Btw: jestli ho máš gratis tak je prostě gratis tak se furt neptej jak @?@!!@* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Jj Díík moc Kluci!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 sry za OT ale ....3 měsíce zdarma od O2? jak si toho docílil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 a když čekat tak semi ukažou jenom čisla a nepřihlasise to 205.188.179.233A nevíš estli je náka stranka že se mužeš na Ajsko přihlasit na Internetu jako je napřiklad MEEBO To mi taky delalo, nekde tam v nastaveni najdi sit nebo neco takovyho :D a mas tam "Typ spojeni" a dej "HTTP" :) to je vse, us ti to pujde :) a za THANKS se zlobit nebudu :) podfucker: zavolej tam a uvidis :) je to nejak na odzkouseni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 pokud chceš něco jako meebo ale na mobil tak: http://wap.tjat.com/wapicq/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Jj na vyskoušeni na 3měsice už semsi stahnul z www.ebuddy.com Ebuddy ajeto v poho:)snad se zato neplati nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Omg, ses retard, nebo ho ze sebe jen delas? Ty platit budes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.