Wartryton Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 tak co myslite ze bych mohl parit hry na PS3 pres tyto bryle? http://shop.tntrade.cz/vuzix-iwear-av920-head-mounted-display_d83942.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac.CZ Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 a jak to please funguje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 to netusim , ale na youtube jsem videl video kde bylo zapojeny PSP ceky najdu zde to je: http://www.youtube.com/watch?v=-uxqO2AkfAc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 neni to rozliseni spis ty sklicka? tam je napsany ze vevnitr to ma 157cm .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 to je pecka to bych chtel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 ja jsem jim napsal email do firmy tak uvidime :) jako vanocni darek by to nemuselo byt spatny :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Jako je to hezká věc, ale asi by sem si to nekoupil. Představ si, že hraješ někde v metru, někdo příjde, ty jelikož máš brýle nic nevidíš, dá ti přes hubu, vezme si psp i brýle a může jít:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Aha, takze to nahradi monitor jo..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 jako je to pěkná věcička určitě by se mi to líbilo, ale 11000 je fakt dost, takže si o tom můžu nechat jen zdát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Jako je to hezká věc, ale asi by sem si to nekoupil. Představ si, že hraješ někde v metru, někdo příjde, ty jelikož máš brýle nic nevidíš, dá ti přes hubu, vezme si psp i brýle a může jít[/Quote]a rekni mi jakej kkt by hral takhle v metru? :D Aha, takze to nahradi monitor jo..? [/Quote]jj dalo by se to tak rict jako je to pěkná věcička určitě by se mi to líbilo, ale 11000 je fakt dost, takže si o tom můžu nechat jen zdát [/Quote]to je zrovna ta nejdrazsi co tam je... jinak je kolem 7000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Husty, ale pochybuju ze do toho pichnes HDMI kabel, nebo jo..? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 to netusim , koukam se po netu jestli to fakt jde stim PS3 a ztm to vypada dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Hej ale to bys byl fakt frajer s timhle :D To bys vubec nebyl mekkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 nechtel bych hrat DOOM 4 s tema brylema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Hele něco podobnýho mají na dealextreme.com v přepočtu za asi 1500-2000kč teď si to nepamatuju :D. Není to sice tak vymakaný, ale mohlo by to bejt taky zajímavý :D. Nechce se mi hledat odkaz kdyby se někomu chtělo tak to může zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 nejsou to ty 3D bryle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 nechtel bych hrat DOOM 4 s tema brylema :D Doom? Co teprve Silent Hill? :D Jednou sem hral Origin na PSP a i na tom malym display sem byl podelanej, co teprv tyhle brejle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Hele něco podobnýho mají na dealextreme.com v přepočtu za asi 1500-2000kč teď si to nepamatuju :D. Není to sice tak vymakaný, ale mohlo by to bejt taky zajímavý :D. Nechce se mi hledat odkaz kdyby se někomu chtělo tak to může zkusit :D nemyslel si tyhle? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 wryt: jo ty sem myslel.. taky to vypadá zajímavě. zvlášť za tu cenu která je takřka pětinová :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 tyhle by meli jit na xko i na ps http://www.play-gadgets.com/2008/01/21/iwear-av920-c-high-resolution-personal-video-display-one-console-many-players/ docela bych to rad zkusil takovej silent hill na tom musi bejt peklo =O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 tady mas kompatibilitu + je to jejich offic. stranka takze tam je mnoho informací http://vuzix.com/iwear/product_compatibility_chart.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 tyhle by meli jit na xko i na ps http://www.play-gadgets.com/2008/01/21/iwear-av920-c-high-resolution-personal-video-display-one-console-many-players/ docela bych to rad zkusil takovej silent hill na tom musi bejt peklo =O jak posilal odkaz lukez tak ty AV920 uz vysli :wohow: jen aby ty bryle meli HD kvalitu i ve hre ma to 920,000 pixelu .. je to dost? 16 million colors ... to je slusne :D i tyhle by nemuseli byt spatny ... http://shop.tntrade.cz/vuzix-iwear-av310ws-head-mounted-display_d83952.html 7 000 to uz je lepsi jak 11k :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_Mnemonic Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 měl jsem tyhle vuzixy příležitost mít chvilku doma, bohužel jsem na nich nerozchodil 3D stereoskopický obraz, jelikož jsem měl ATI, no a prostě... ty brejle maj šílenou podporu, stejně jak ED Wired glasses, co můžete dostat na czc.cz... tak jsem je šmahem vrátil. Nechci vám kazit iluze, i já se na 3D realitu těšil jak malej kluk :D no nicméně nasadíte si brýle a nekoukáte na obrovskou plochu před sebou v rámci vašeho zorného pole, je to spíš, jako byste se octli ve "tmavé místnosti" - řečeno hodně s nadsázkou :)... a koukali na třepetající se signál připomínající CRT monitor (na Nvidii by to mohlo vypadat normálně, já jsem prostě nerozchodil jinak než prokládaně)... prostě tyhle vuzixy vám nenavodí opravdu prostorový dojem... a o tom, že se dají připojit k PAL/NTSC zařízením, to jsem bohužel neslyšel ani netestoval... ale ještě to není ta pravá VR :) Mnohem zajímavější je 3D vision od Nvidie ;) kvůli tomu jsem přešel na Nvidii a teď už jen čekám, až se u nás začne prodávat :) viz recka na tiscali. Edit: Ještě záhodno dodat, že z těch brýlích po půlhodině užívání šíleně bolej oči... to se vám u 3D visionu nestane... Těmahle brýlema jsem byl prostě zklamaný.... 11 opravdu moc moc vyhozených peněz. Ale proti gustu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.