nicki-boy Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 prosim poradte mi nekdo... nejde mi vypalovat DVD,takze kdybych si koupil 16Gb flashku a nahral tam hru a tu hru pak nahral do xka pres tu flashku (xko ma prece usb), tak by mi to tam slo? je mi jasny,ze to bude chtit overit DVD tak by mi to tam asi neslo,ale co kdybych tu flashku nechal zapojenou porad v tom xboxu. myslite ze by to pak cetlo jako DVD a slo by mi to? predem moooooc dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 ne nešlo by to... musíš hru vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nicki-boy
prosim poradte mi nekdo...
nejde mi vypalovat DVD,takze kdybych si koupil 16Gb flashku a nahral tam hru a tu hru pak nahral do xka pres tu flashku (xko ma prece usb),
tak by mi to tam slo?
je mi jasny,ze to bude chtit overit DVD tak by mi to tam asi neslo,ale co kdybych tu flashku nechal zapojenou porad v tom xboxu.
myslite ze by to pak cetlo jako DVD a slo by mi to?
predem moooooc dekuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.