neo.a Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 mohl by jste mi někdo prosím doporučit nějaký program na skládání hudby? že by ste mi sem hodily link ,torrent by nevadil... a aby šel na vistu. za dobré doporučení dám thanks protože nemám credits:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 skus tohle http://www.instaluj.cz/cz/katalog/audio-video/tvorba-hudby/noteworthy-composer/ je zdarma ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 je plnej ten program? Aha ale to je na skládání vážný hudby:D já myslel nakej dance skládat nebo něco takovýho a je to navíc jen verze na vyzkoušení :D ale i tak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Jeden z nejlepších v oboru, ne li nejlepší je Reason;)...Ale je to fakt hodně těžké se sním naučit, samotnému mě to trvalo hodně dlouhou dobu jenom než sem došel na to jak udělat pár triviálních věcí. Ale když s ním umíš je to paráda, pracují s ním i někteří lidi, kteří se tím i živí. Přidávám odkaz na stahuj.cz. Raději si první zkus demo než si stáhneš celou verzi, aby si zjistil jestli ti to vůbec vyhovuje... http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mp3_a_audio/tvorba/reason/?g[hledano]=reason&g[oz]=3.0.3&g[up]=Win Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 hmm zrovna sem chtěl založit podobný téma :D. chtěl bych nějakej jednoduchej na skládání takovýho elektronickýho rocku :lol:.. napadla mě děsně dobrá melodie a musím to zkusit zrealizovat :D:D. něco jednoduchýho. vyberu nástroj, označím notu a jedu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 stahoval sem jak de*** techno ejay a ma to jeden giga a pak je to nakonec jen demo:( PJanis:zkusim hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 zkus traktor jestli mas v kompu nejaky desky hardcore,hardtek je to celkem v pohode na zacatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Jeden z nejlepších v oboru, ne li nejlepší je Reason;)...Ale je to fakt hodně těžké se sním naučit, samotnému mě to trvalo hodně dlouhou dobu jenom než sem došel na to jak udělat pár triviálních věcí. Ale když s ním umíš je to paráda, pracují s ním i někteří lidi, kteří se tím i živí.Přidávám odkaz na stahuj.cz. Raději si první zkus demo než si stáhneš celou verzi, aby si zjistil jestli ti to vůbec vyhovuje... http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mp3_a_audio/tvorba/reason/?g[hledano]=reason&g[oz]=3.0.3&g[up]=Win ten reason vubec nechapu :(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 :D:D:D:D Jojo říkal sem, že to je těžké... Ale vážně se s tím dají dělat super kousky. Znám jednoho člověka, který dělá pomocí tohoto programu beaty a prodává to. Třeba jeden za 5 000,-. Třeba od něj mají některé beaty i skupiny jako H16, AMO atd. Moc se v nich nevyznám, není to můj styl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Já bych ti doporučil Fruty Loops, je super :). Akorát udělat v tom nějakou hudbu, co by se dala poslouchat je trochu horší :lol: (teda aspoň pro mě:)) Jinač jak někdo psal Traktora, tak ten je na mixování, ne na skládání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Doporučil bych fruity loops, také používám :) . Nevíte někdo jestli se dají stáhnout nové nástroje a kde? (ty co tam jsou stojí za prd :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Myslíš těmi nástroji samply? Nebo nějaké pluginy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Mario Paint nebo Vocaloid :love: :lol: xDDD Vocaloid jen pro japonskou hudbu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 je ten fruity loops taky těžkej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Můžeš zkusit Linux Multimedia Studio (http://lmms.sourceforge.net/screenshots.php). Je to to samý jak FruityLoops akorát je to zdarma. A nemusíš se bát, jede to i na Windows :wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 neo.a: Blbá otázka. Skládání hudby je pro někoho těžký, pro někoho jednoduchý.Najeď si na youtube a projeď si nějaký tutoriály a uvidíš, jestli na to máš mozek a nebo nemáš, tohle tázání mě přijde jako spam a to i přesto, že tohle je v ostatních diskuzích. VoKoCA: Je vidět, že ve Fruity Loops neumíš. Jestli myslíš hudební nástroje, tak jsi nejspíš ani FL neotevřel a jestli myslíš nástroje jako "Tools", tak jsi buď FL vůbec neotevřel a nebo jsi totálně blbej :D Doporučuju stránku youtube.com stačí zadat <styl muziky> fruity loops tutorial Ok souhlasim, ve fl nejsem zadny mistr. Samozrejmne sem myslel samply. Vim, daji se koupit, ale já se ptal jestli jdou stáhnout. Ty ktery uz tam jsou , jsou nic moc (az na par vijimek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 no ja se učim na youtube ten reason ale zatim jen bubny a nějjaký klávesy atd jinak nic moc ale hodně dobrej prográmek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 hip hop ejay 6 best vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Ableton Live taky není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 tak zkousel sem hip hop eyay reknu vam v tom novem myslim 6tka v tom se ani prase nevyzna nakonec sem zvladl po nejake chvily neco stvorit klidne upnu kdyy byl zajem ale tak prece jenom radeji tu hudbu mixuju ve virtual DJ jinak zkusim co tu pisete uvidim taky sem chtel neco zkusit vytvorit a kdyz na neco narazim tak poradim a napisu sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.