fkcusr Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Teda moje 3 programy, všetky 3 spomenuté v názve nájdete na mojej stránke. Reader momentálne pripravujem novú verziu, ktorá pridáva podporu cp1250 a možnosť načitania inej knihy bez vypnutia aplikácie. Slovník dokáže prekladať z Angličtiny do Češtiny a naopak. Má vcelku jednoduché ovládanie. Všetky 3 homebrew aplikácie nájdete na mojej stránke: http://borix.ic.cz/ Všetky tri aplikácie by mali byť plne funkčné, ak ovšem objavíte nejaké chyby, tak mi ich tu prosím popíšte. Ukladať ich treba normláne do zložky GAME150 alebo GAME podľa nastavení/fw. Zatiaľ testované len na CF 3.02 OE-B, 3.03 OE-C a 3.10 OE-A. Ak vás to nebude obťažovať, tak vás prosím, aby ste mi klikli na nejakú reklamu, čo vás zaujme. Je to jediná "pláca" za dané aplikácie a šetrím na pamäťovú kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 To si dělal ty sám??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkcusr Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Hej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Jsi machr :shock: Vyzkousim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkcusr Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Za machra by som sa zase nepovažoval, je tolen obyčajné C-čko s trocha inou grafickou knižnicou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Jo, super, super, fachci to!! Presne to sem na PSP hledal!! Diky.. (zadal sem kreten a vyhodilo mi to 6 moznosti :D:D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkcusr Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Niet zač, inak by sa myslím dali použiť aj iné slovníky ako anglicko-český. V podstate by sa dal použiť Ľubovoĺný textový slovník, ak by ste o nejaký mali záujem, tak sem iba hodte aký+odkaz naň a ja vám to prerobím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 dakujem taku aplikaciu ako ten slovnik som uz dlho hladal aj ked by sa zisiel slovensko anglicky ale cestina sa tiez dá :) dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinisek Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 šel by tam hodit prosimtě i německej? Sice ten jazyk nesnášim, ale ve škole by se to asi hodilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Uplne supr,fakt dik moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 respect borixko! slovnik som hladal a myslim ze nie len ja! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 heeeeej ten slovnik je drsnej!!hej dakujem :) si vazne dobry ze si otto urobil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Hele, neslo by u toho slovníku udělat to, že by se ti tam hodila takova ta klab´vesnice (mas ji treba v XMB menu..) na ty se mi pise celkem good :) Nechci tim ale nijak ten slovník pohoršovovat, ba naopak, je to sapt věc a hodně lidem si se teď pořádně zavděčil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Díky chlape. Hele, nebylo by možné udělat něco ále Mahjong? po tom se mi docela stýská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 super, diky moc ;) kdybys nahodou nemel co delat tak bys tam mohl dat i francouzsky slovnik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkcusr Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 To DammLore: Na mahjong bohužiaľ neviem pravidlá. Šiel by určite spraviť aj nemecký jazyk len na to treba tú databázu slov, najlepšie v txt formáte. To isté platí o francúzskom slovníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 fakt dobra pracicka klobuk dole :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spiderrr Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Stáhnul jsem si sudoku a zkoušel jsem ho spustit, ale hodilo mi to hlášku 80020148 a přitom mám nastavený Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Čím to je? Stejný to je i u dálkovýho ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Zalezi v jaky slozce to mas a jak to mas nastaveny v recovery. v Cem to mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spiderrr Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 v PSP\GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spiderrr Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 už to funguje, stačilo nastavit v configuration 1.50 kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Ja teda nevim, ale zkus to dat do psp/game303 a v recovery si nastavit v configuration game folder hombrew na 3.03 EDIT: no nebo tak, rikam ze to zalezi jak to je v recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkcusr Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 To Spiderrr: V kľude si mohol nechať pôvodný kernel. Stačilo by keby si použil zložku GAME150 na uloženie. Inak som vydal novú verziu readera, hlavná novinka je podpora kódovania cp1250, bližšie na mojej stránke(odkaz - hneď 1. príspevok v tomto topicu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkcusr Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Po dlhšej odmlke som si našiel konečne trocha času a povenoval som sa čítač kníh. Momentálne už dokáže popri čítaní aj prehrávať mp3 súbory na spríjemnenie chvíľ pri čítaní textov. Ďalej bola opravená kopa chýb a boli pridané aj iné menšie funkcie. berader(nový názov) nájdete tu: http://borix.ic.cz/index.php?text=33-beader-v-0-85-pre-sony-psp Bol by som veľmi poctený, keby ste mi klikli na googlovskú reklamu, nech mám dostatok prostriedkov(vôle) na ďalśí vývoj aplikácií.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 nějak mi ty stránky nejedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.